bebetoli Bmlkjhvb ilerleme yok aynı büyüme vs de aynı sadece suyuna bağlı dedi suyu vs de gayet iyiydi beklemedeyiz suanlik
Bmlkjhvb bebetoli anladım bende 33 haftalığım da ilk defa ulturosonda göründü. Geçmişler olsun umarım sıkıntısız atlatırız
Bmlkjhvb bebetoli FETUS SOL, BÖBREKTE;15.50* 10.93 MM, SAG BÖBREKTE; 5.09* 3.87 MM CAPLI PELViKALiEKTAZiiZLENDi* MEGASisTisiZLENDi.(MESANE CAPI39,27*35,25)
Bmlkjhvb bebetoli süreç nasıl ilerliyor suyu iyiyse acil müdahale gerekir mi aklım çok karışık özel deki Dr ile devletteki Dr farklı konuşutor
bebetoli Bmlkjhvb bana dediler suyuna bağlı herşey eğer suyu azalırsa erken de alabiliriz ama benim suyum gayet iyi dendi problem de yok sadece böbrek genişlemesi var o kdr doğumdan sonra herşey belli olckmis şuan 32 haftalık ve 22 milim dendi cuma günü gittiğimde
Bmlkjhvb bebetoli ah canımm benimde randevum 19 unda Doğan’a kadar zaten çare yok. Doğunca hangi hastaneye devam edeceksin canım
MerVeram bebetoli merhaba sizi korkutmak hiç istemem fakat çift taraflı mı böbrek büyümesi eğer öyle ise buna Puv deniyor bebeğim 11 Kasım da doğdu doğar doğmaz işlemler başladı eve bir iki gün oldu geleli yoğun bakımda yattı. Hamileliğim zehir gibi geçmişti kafaya çok takmıştım taktığım gibi de oldu. Buyume tek taraflı ise yada 10 mm den küçük ise doğduktan sonra takip ediliyor ama 10 mm den büyükse ve çift taraflı ise maalesef ciddi sorunları da beraberinde getiriryor biz çapaya kadar gittik ama durum bundan ibaret . Çok iyi bir yerde takipli olmanız öneririm bebeği daha erke alan proflar oluyor haftasını doldumarmasıbı beklemeyeceklerdir