Aylinn06 nazlcn62 bilmiyorum ki canım döngülerim düzensiz uygulama 12 gün kaldığını söylüyor ama yumurtlama adetten sonra ki tam 14. Gün oldu folik asitin faydası olduğu düşünüyorum ovülasyon testiyle takip ettim
adatuna regl belirtilerimi yaşamamıştım oradan anladım. 11 gün test yaptım pozitifti. 3 kere 11.gün öğrendim☺️
akcamelike birumut_ merhaba doktora gittin mi yumurtalıkların baktirdin mı,eşin de spermiyogram testi verdi mi?
Aylinn06 Nevagibi ya aşkım benim akşamdan beri karnım çok ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi acaba neden böyle oldu ki
rapunzel33 Aylinn06 22-23 yumurtlama 24 catlamaydı dün akşam uzerı üşüme başladı akıntı bugün başladı sol kaşık ağrım vardı sızı seklınde ara ara hep
balbocegii Aylinn06 20 gün sonra falan göğüs ağrım vardı birde kaşık ağrısı adetime 2 gün kala test yaptım ve çıktı
birumut_ Aylinn06 gittik valla her şey normal dedi tsh hafif yüksek ondan mı olmuyor anlamıyorum ilaç kullanmaya başladım onun için de
Aylinn06 Kızlar benim akşamdan beri regl olacakmışım gibi çok ağrım var bu neden olabilir acaba aralıklarla oluyor
Aylinn06 Nevagibi ama daha tahmini 12 gün var canım son regli tarihim 14 Ekim sürekli kafamda ya kuruyorum ya da düşünüyorum akışına da bırakamıyorum stres yapıyorum
Aylinn06 arven000 benimde bugün ilk defa çok karın ağrım ve göğüslerimde sızlama oldu canım ama bilmiyorum ya kendimi çokta umutlandırmamaya çalışıyorum açıkçası