Aylinn06 Kızlar sorum başlıkta, kaçıncı günü ne gibi belirtileriniz oldu yumurtlamadan sonra? Benim yumurtlama üzerinden 4. Gün bugün çok merak ediyorum belirtileriniz nelerdi? 🤰
rapunzel33 Aylinn06 22-23 yumurtlama 24 catlamaydı dün akşam uzerı üşüme başladı akıntı bugün başladı sol kaşık ağrım vardı sızı seklınde ara ara hep
balbocegii Aylinn06 20 gün sonra falan göğüs ağrım vardı birde kaşık ağrısı adetime 2 gün kala test yaptım ve çıktı
Aylinn06 birumut_ ah kuzum aynı anda bekliyormuşuz demek, sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyor bana 😂
birumut_ Aylinn06 vallahi sanki senelerdir 4. Gün bende yumurtlamadan beri adet olacakmışım gibi hafif ağrı var ama psikolojik de olabilir ya
Nevagibi Bende yumurtlamanın 5. Çatlamanın 3. Günündeyim 😀 bende bekliyim burada, duphaston kullandığım için aşırı göğüs hassasiyetim var kasıklarımda da ağrı oluyor ara ara
Aylinn06 Nevagibi askım ben sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim ya vücudumda enfeksiyon olduğu için çatlamayı değerlendiremedim 🥺
Aylinn06 birumut_ canım bende o durumu dünden beri yaşıyorum ya hatta kendi kendime şey diyorum acaba erken mi adet olucam diye vurup geçiyor tıpkı adet sancısı gibi
nazlcn62 Aylinn06 yok cnm yapmadım bu aydan pek umudum yok o yüzden yapma isteğimde bir geliyor bir gidiyor😂
Nevagibi Aylinn06 hiç kafana takma askim olacağı varsa olur çok duydum tek ilişkiyle gebe kalanı seninde pozitif olur inşallah 🙏
Aylinn06 birumut_ bende öyle güzelim ya test yapıyorum negatif çıkıyor ağlıyorum reglim gecikiyor ümitleniyorum sonra bir bakıyorum regli olmuşum moralim daha da çok bozuluyor
Aylinn06 Nevagibi inşallah olur kuşum ya bu sefer de negatif çıkarsa çok üzülürüm 🥺1 aydır folik asitte kullanıyorum
Aylinn06 nazlcn62 aşko sen yine iyi dayanıyorsun ben şimdi yapmamak için kendimi zor tutuyorum neden çünkü daha çok çok erken benim ki 🤣