Aaaa9698 kubraturkkoc banada normal devam edebilirsin dedi ama ben ilk olduğu için korktum için kendimi kıaıtladım halde böyle oldum tabiki herkesin süreci farklı olabiliyor kişiye göre değişen birşey şuan 33+3 oldum
Aaaa9698 kubraturkkoc aslında nasip işi ben yattığım halde bile kısaldı ama siz yine önleminizi alın gerisi kader kısmet
Aaaa9698 kubraturkkoc evet benimki dinamıkti anlık bile çok kısalıp uzuyordu dikişlere birşey olmadığı sürece devam ederiz sancı su olmazsa hiç korkmayın
kubraturkkoc myangelson gittik dün gece acile vajinal ve karnımdan kontroller yapıldı idrar tahlili yapıldı sorun yok serviks kapalı dedi Salı kendi doktoruma kontrolüm var şuanda ağrım yok ara ara girip çıkıyor
kubraturkkoc Aaaa9698 insan tedirgin oluyo vallahi uzar inşallah haftam ilerler ilk düşüpüm bu haftalardaydı ondan da korktum aslında
Aaaa9698 kubraturkkoc emin olun geöiyor siz iyi düşünün benim kısalık 1 mm olduğu sadece dikişin tuttugu bile olduğu halde ben şuan33 haftalara geldım o yüzden önleminizi alıp dikkat edin geriside kısmet
kubraturkkoc myangelson Bebek büyüdükçe rahme dikişlere doğru baskı yapıyormuş gezdikçe hatta tekme atabiliyormuş
myangelson kubraturkkoc yani iki hamileliğimde de serklajliydim hiç böyle bir durum yaşamadım. Ki ilkinde bebek dikislere kadar gelmişti ve sürekli kasılma yaşıyordum. O zaman bile aşırı bir ağrı yaşamadım kasılmalar dışında
kubraturkkoc kubraturkkoc evet duymuştum bu durumu yaşıyorm galiba çünkü düzenli her zaman olan bi ağrı değil
Aaaa9698 kubraturkkoc evet sadece dikiş tuttuğu 1 mm olmadı zaman bile oldu yani o zamandan bu zamana geldim Yanş siz dikkat edin önleminizi alın iyi düşünün ben hep olumlu düşünmeye çalıştım
kubraturkkoc bsr_1905 düşük önlemek için rahim ağzına dikiş atılıyor dikkat edilmesi gerekiyor ıkınmak yasak genelde istirahat ediliyo her şey yolunda giderse dikişler 34. haftada alınıyor ve doğum bekleniyor
kubraturkkoc myangelson benim ağrı dediğim kasılma mı acaba çünkü aralıklı oluyo özellikle günün belli zamanlarında sol taraf ağırlıklı olmak üzere ara ara acıyıp geçiyor kasılma mı bu acaba 🤔