Papatyaaam1 ayse988 ben kullandım suan 35 haftalık hamıleyım bende adetten 13 Hun oncesınde pozıtıf gosterdı çok hassas bır test
ayse988 Moonlight__ ay benimkiyle aynısı benim geç döllenme olmuştu ilkinde de bugün 39. Gün kürtajdan sonra döngüm değişti
Moonlight__ ayse988 elimde iki tane daha vardı bunları yaptım. Koyulaşma olunca ertesi gün kan verdim 231 çıktı. Elinizde varsa birkaç gün daha yapın. Koyulaşmayı göreceksiniz inşallah 🥰
ayse988 Moonlight__ elimde yok ovülasyon için aldım kullanmadan daha 2 gebelik vardı içinde ikisini de yaptım
duygumfoca ayse988 ben de bu testle ilerledim şuan yavruma hamileyim 🤲🏻sizinde test pozitif görünüyor bendede böyle çıkmıştı bi kan verin 🌸
ayse988 Moonlight__ adet oldum canım 2 ay önce düşük yaptım kürtaj olduğum için bu şekilde olabilirmiş doktorum zaten demişti 2 adet bekle düzene girsin düşünme gebelik dedi ben beklemedim bozuldu bu şekilde
Moonlight__ nur2337 adetin gecikmesini bekleyin bence birkaç gün ondan sonra deneyin. Biliyorum çok sabırsızlanıyor insan. Her şey gönlünüzce olsun inşallah 🥰