sananegerekvar ErsBegAs orasına pek yaklaşmadan kucakliyordum ama biz dikkat etsekte Kendi surunugodu aciyodu agliyodu falan😬😬geçti ama şuan az biraz kaldı
sananegerekvar ErsBegAs yuh her ay kan mi alınır biz sünnet olacahinda verdik canım çıktı az daha ben hemsireden alacaktım kanı delirtti 😁😂
ErsBegAs sananegerekvar aylık kontrollerinde hem kan hem idrar değerlerine bakmak için 🥹 el üstünden alıyorlar bir deee 🥹 bizim doktorumuz aşımızı kendi vuruyor idrar torbasına kadar kendisi takıyor hemşireler yapmıyor istemiyor ☺️
sananegerekvar myangelson Atakta ya ondandır atak gecsin yaptırmakta fayda var inan zorlanmazsin zatten mızmız 😂
myangelson sananegerekvar bu sürece ben acillik olursam bakacak kimsemiz yok ama 🥲 eşim de öyle işten izin alayım geleyim yapamıyor maalesef çok sıkıntı yaşıyoruz o yüzden biraz düşündürüyor bizi
myangelson ErsBegAs ilk defa her ay kan aldıran doktor duydum genelde 9-12 arası bakılıyor diye biliyorum 😄
myangelson ErsBegAs yazık ya çok üzülüyorum gerçekten bazen gözümün içine bakıp ağlıyor ama anlamıyorum derdini 🥺 bazen de yalandan ağlıyor 😄😄
senem0987 Bende 33+3 hamileyim oğlum olacak bende erkenden sünnet ettirmeyi planlıyorum inşallah süreciniz kolay geçer bende o günleri göreceğim için çok heyecanlıyım 🙏🏻
bersah34 senem0987 bende 29 haftaya giriyorum nasipse bende erkenden yaptırmayı istiyorum ama düşündükçe vazgeçiyorum nasıl yaptırabilirim baş edemem diye şuandan içim cızzzz ediyor annesi kurban 🥹🥺💙
senem0987 bersah34 evet bende öyleyim ama instagramda bununla alakalı çok video izledim hemen hemen 1 hafta içinde iyileştiğini söylüyorlar sadece ilk çiş biraz sancılı oluyormuş gerisi kolaymış yaşayıp görücez biz de
bersah34 senem0987 yaa evet öylede işte en iyi zamanlarda ozamanları hatta haklısın ama ne bilim ya panik atağım falan tutar benim😀