Rabiarabisss3 Kızlar bebeğime alt için pamuk kullanacağım ama yine de ıslak mendili alayım diyorum disarda gerekli olursa diye içerik olarak temiz olan kullandığınız nedir önerir misiniz pamuk olarak da baby me alacağım
Gokturkmom_ Rabiarabisss3 ilk günden beri sleepy zeytinyağlı olandan kullanıyorum hiç pişik vs yaşamadık çok güzek ıslaklığı kalınlığı falan 🧡
Lutulut Rabiarabisss3 Prima aqua, uni baby yenidoğan, sleepy yenidoğan. Bunlar bizde pişik yapmayan,hassaslaştırmayan mendiller oldu. Doğar doğmaz ıslak pamukla başlayıp, uni baby yenidoğan ile devam ettik.
Gokturkmom_ Rabiarabisss3 hiç pamuk kullanmadım, direk ıslak mendil ile başladık hiç sıkıntı yaşamadık
Annebus Rabiarabisss3 bende başta sizin gibi düşünüyordum ama ablam sayesinde pamuk kullanmaktan vazgevtim 🙈 ablam pamukla başladığı için 2-3. Yaşına kadar pamuk kullanmak zorunda kaldım ıslak mendile geçince pişik oldu dedi.. hatta büyüyüp tuvalete yapınca bile ıslak mendil kullanamadım dedi.. büyüyene kadar pamuk ıslayıp durmak istiyorsan pamukla başla dedi.. 😅 bir kaç arkadaştan da aynısını duydum.. temiz içerikli ıslak mendil alıp kullanmak varken neden pamukla uğraşayım ki dedim.. sleppy bio natural olandan stok yaptık bakalım inşallah sorunsuz kullanırız ☺️
miracsmom_ Annebus yaa bunu bilmiyordum o zaman altı için ıslak mendil kullanır stokladığım pamuklarıda vücudu için kullanırım😂😂
Rabiarabisss3 Annebus bu da çok önemli detaymis ilk kez duydum ama her çocuk bir olmuyor alışkanlık olabilir tabi
zeynepsonmez625 Annebus bende pamukla başladım yazık bebeklere biraz toparlanıncada yıkadık hep her gün kendimiz bile ıslak mendil kullanamayız değil mi
Havin49_ Rabiarabisss3 slepy yenidoğan kılandım doğduğu gün bile hiç bişey yapmadı pamuk kullanmadım ama normal slepy pişik yapıyor yenidoğan yapmıyor oğlum 16 aylık ben baby turco kullanıyorum
Aysenurkeser Rabiarabisss3 ben baby turco ıslak mendili aldım aloaveralı bir de yeni doğan bezi aldım o kadar
kurkmantosuzmadonna Rabiarabisss3 molfixin izotonik sulu olan var krem renkli paket o çok güzel. İlk 3 ay ondan kullandım çok memnundum.
daisy__ Gülüm her çocuk bir değil ama prima agua diye bir ıslak mendil vardı benim bebeğim doğdugundan beri altıns ne zaman sürsem pişik olduğu için sürekli pamuk kullandım e bebeğin kendi markası 6 lı ve 15 Li paket halinde satılıyor baby me o pamuğu kullandım hastane veya dışarı çıkarken de sprey şişeleri oluyor ya suyu ona dolduruyorum işimi kolaylaştırıyor