atesvesu senos15 bana da 15 dakika önce dönerim dedi 5 dakika için de döndü 3 kez ayrı haftalarda attım hepsine de kız dedi
beautymom Ya ben chatbot ye attım ama ben uzman değilim tahminde bulunamıyorum dedi siz nasıl sordunuz ki
maco61 beautymom yeni gördüm mesajını. Yani ben attım hepsine erkek dedi en sonuncuya belli değil dedi bakalım bir taneye kız dedi
beautymom maco61 ilk attığım da sonunda tahmin de bulundu erkek dedi sonra üst üste hergün attım hep kız dedi
menemse Benim doktorum 13. Haftada erkeğe benzetmişti. O zamandan itibaren her ultrason görünütüsünü chatgbt ye atıp sormuştum. Hepsine de kız demişti. Detaylıda kız olduğu kesinleşti. Benimkini bildi yani 😊
egeansea maco61 Instagramda 3 sayfaya para verdim bilemedi. Keza chatgpt’de bilemedi Herkes kız dedi erkek çıktı
Sarpatesinannesi maco61 6 haftadan itibaren attım her seferinde kiz dedi nub,skull,ramzi çin takvimi diğer takvimler kan yenileme vs vs herşeye kız dedi ama erkek bilemedi hiçbirini 😄
maco61 Sarpatesinannesi hadi ya banada hepsini erkek diyo🥹 yalan değil gönlümde de erkek geçiyor ama bilmiyorum bakalım