atesvesu maco61 bir kere kız dedi bir kere erkek insagramda iki kişiye baktırdım kız dedi 18 kasıma randevum var bakalım hayırlısi Allah tan sağlıklı olsun da 🐣
senos15 atesvesu canım hiç bir teori hesaplamıyor oğlumun ultrasonu attım pipi bariz ortada kız dedi gbt ye de attım aynı fotoğrafı oda kız dedi aynı yazıyı kopyalayıp yapıltırmış benimde param boşa gitti
semiii senaaaaaaaaa1 yok bacım köpürdü görmedim 😄 ama chatght ve ultrason görüntüsünü görenler erkek diyor
Hizliveofkeli Bana doktor kıza benziyor dedi buradaki herkes kız dedi sadece chatgpt erkek dedi. Oğlum oldu gerçekten
busrasya2334 maco61 yaa ben de kızımı 12. Haftalıkken attım doğru bildi gerçekten nub a göre bakıyor zaten cbt nub da çok yanılma olmuyor zaten
atesvesu senos15 bana da 15 dakika önce dönerim dedi 5 dakika için de döndü 3 kez ayrı haftalarda attım hepsine de kız dedi
gamzetrk maco61 hiç inanma chatcptye bende eski ultrason attım bildi bnmkini bilemedi kendimi kıza alıştırmıstım onun yüzünden
TKumsall maco61 cinsiyet harici çoğu şeyi sordum listeler hazirlattim cinsiyeti de postu görünce sordum ama karar veremedim dedi