meloks aynen benim doktorum da bana dedi ki hesaba göre 7 haftalık olman lazım bence geç döllenme benim de benim son adet olduğum 26 Ağustos’ta adet gördüm 14 Eylül benim yumurtlama günümdü ve o gün ilişkiden sonra uzandım sağ kasığım öyle bir ağrıdı ki 5 dakika falan sürdü 1 Ekim’de belirtilerim oldu göğüs ucu ağrısı bel ağrım halsizlik uykusuzluk sonra test yaptım negatif bir hafta daha bekledim tekrar test yaptım tekrar negatif sonra ayın 13′üne kadar bekledim 13 Ekim’de kan tahlili yaptırdım 0.200 çıktı dedim vallahi kesin bir şey vardı sonra ayın 20’sinde tekrar kan verdim 0.585 çıktı artık inanıyordum bir hafta daha bekledim ayın 30′una özele gittim bu sefer Altan muayene etti bir şey yok dedi karından da muayene etti bir şey gözükmüyor dedi en son yine kan verdim o gün muayeneden sonra 1000 üstü çıktı dedi bana hamilelik var geç döllenme olduğu için daha kese oluşmadı haftaya beni çağırdı ayın 20’sinde devlete gitmiştim gene muayene olmuştum gene bir şey yok demişlerdi bana hatta bana adet söktürücü verecekti istemedim ve ilk iki kızım da o kadar geç öğrenmedim hemen çıktı testlerde bu baya geç döllenme oldu bakalım haftaya inşallah 🥹🤲❤️