[silindi] Mor-kelebek ay çok şükür kuzum çok sevindim vallahi 💜ben de şehir hastanesinde yapmıştım doğumu doktorum ben önermiyorum demişti, evet keşke dinlemeyip taksaydım 🥹
Mor-kelebek [silindi] son bir ayı zaten korkuyla geçirdim doktorlar sağolsun hep panik yaptırdılar. Çok şükür aldım kucağıma kazasız belasız 🤲🏻🌸 senin ne kadar oldu canım doğum yapalı
kelebekmum Mor-kelebek bana doktorum hastaneden çıktıktan ertesi günü duşunu al korseye başla dedi geçen haftada kontrol de 1 ay bu şekilde korse kullan dedi
Mor-kelebek kelebekmum hemen başlatmayı genelde çoğu doktor önermiyor ama herkesin bünyesi farklı tabiki inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻🌸
kelebekmum Mor-kelebek bende bilmiyorum canım direk bana öyle demişti göbeğin dikiş üstüne gelmesini istemiyoruz göbeğini kaldırıp sezeryan korsesi alıp takacaksın dedi dikişlerin açık duracak şekilde dedi
kelebekmum Sayoss sabah uyandığımda takıyorum vakit bulduğum da akşam yatacağım zaman çıkartıyorum gene bi 10 saat felan vardır ama çok rahat ediyorum otur kalk yaparken
Havin49_ Mor-kelebek amin Cnm gider inşallah bebilker sağlıklı olsun da ben üst işte hamşel kaldığım için normal doğum göbeği gitmedi malesef
Mor-kelebek Havin49_ valla herşeyi onlar için göze alıyoruz yeter ki onlar iyi olsunda dediğin gibi gerisi unutuluyor 😇
Mor-kelebek [silindi] korse kullanmıcam canım yazma gibi kuşak baglıcm göbeğime ilkindede öyle yapmıştım. Korse daha çok acıtır gibi geliyor
[silindi] Mor-kelebek ben bi aldım denedim 😂 böyle uzun birkorse kopçasız, yapışkanlı. Sardım sardım kot bile giydim ama 10 dk dayanamadım kuzum çok acıttı. Çarşaf saralım demişti görümcelerim doktor onada izn vermemişti of ya
ipek-15 Mor-kelebek benim dikişim yok 25inde doğum yaptım 28inde kontrolüm vardı dr kuşak şeklinde korselerden al takmaya başla dedi
Mor-kelebek senemtolga 3. Gün ayakta zor duruyordum canım ya birde bana bu sefer kum torbası koydular mümkün değil takamazdm acıtır diye ama artık yavaştan iyileşiyor inşallah geç kalmam bu seferde 💕