benim de suyum fazla 28+4te teşhis koyuldu. 30+0′da tekrar kontrole gideceğim. Bundan sonra hep 2-3 haftada bir kontrol olacak. Şeker yüklemesi detaylı ultrason vb temiz olduğu için yapacak pek bir şey yok. Bir umut azalır diye basit şekeri tamamen keserek diyete başladım. Sadece kompleks karbonhidrat alıyorum meyve dahi yemiyorum şu an. Su fazlalığı riskli, erken doğuma sebep oluyor, su gelmesiyle birlikte kordon sarkması, plesentanın erken ayrılması gibi bebeğin ani ölümüne yol açabilecek riskleri var. Benim de canım tatlı çekiyor hatta son ay biraz fazla yiyordum, neredeyse her gün bir tane tatli bir şey yiyordum, tabi hiçbir riskim kilo problemim vb yoktu ona güvenmiştim. Neyse sonuç olarak dikkat ediyorum, korkutmak istemem ama riskler açık ortada bunları bilmek lazım. Doktorum bu beslenme şeklinin küçük bir ihtimal işe yarama ihtimali olduğunu söyledi, benim için küçük ihtimal çünkü şeker hastalığım yok. Su fazlalığına sebep olan şey şeker hastalığı olsaydı o zaman zaten tek çözüm bu olurdu.