azlp EsoMom_ 28. Haftadayım benimde hafif artmış ekmeği tatlıyı azalt dedi erken doğum riski olur vs dedi ben de merak ediyoru
ecekt EsoMom_ ablamın öyleydi kazasız belasız 39. haftasında doğum yaptı cok sukur ama diyet yapmıstı yediği içtiğine cok dikkat etti ekmek pilav makarnayı kesti meyve bir dilim yedi sadece ve şekerden uzak durdu. umarım sorunsuz geçer son haftalarınız 🙏🏼
medineylmz EsoMom_ ilk çocuğumda suyum fazlaydı,42. Haftasında doğdu, bebeğe herhangi bir zararı olmuyor genelde
tahamommy EsoMom_ 28 haftadan beri fazlaydı dikkat etmeme rağmen düzelmedi bi sorun olmadı çok şükür 39+2 de doğdu 😍 fazlalığın ne kadar olduğu önemli birde benim sınırın bi tık üstüydü
Nihandmrcn @EsoMom_ bana diyet verdi beyaz ekmeği kes çok karbonhidrat tüketme yeterli dediler 36. Haftadayım
EsoMom_ ecekt zaten bu gafta değil diğer hafta sezaryene alınacağım akciğeri su fazla olduğu için geç gelişebilir dedi ondan korktum biraz
azlp EsoMom_ ay ben de öyleyim inanır mısın 3 gündür başım ağrıyor yemediğim için bugün biraz esnedim
samira555 EsoMom_ aynı ben 😂😂 bende 24.haftadayım ve çooook tatlı yemek istiyorum yasak suyum üst sınırda
EsoMom_ azlp bende meyveyle idare ediyorum artık Allahtan bir hafta sonra dpguma giricem yoksa kafayı yerim ben
EsoMom_ azlp Allah’ın izniyle geçiyor günler hemen :) Ama arada yiyorum tamamen kesmem imkansız çünkü