Deniiibayyy adetime 12 gün var erken döllenme olmuş mudur ki diye yaptım anında çizgi çıktı yeminlen, evet manyağım, kurabiye var simit var 😅😅
emmy06 Deniiibayyy hafif çizgi var gibi. Ben de regl den önce silik çizgi ile öğrendim. Kan verin acilden isterseniz. Ya da sabredebilirseniz Pazartesi kan verin. Kan ile netleştirmiştim ben. Bence hayırlı olsun şimdideen💖
dika Deniiibayyy ben görmedim ama 12 gün var daha adetine çok erken yapmışsin ben 5 gün kala yaptım yine yoktu geçince yaptım çıktı kış geldi bir hamama gidin ama baya kalın ve saunaya da girin mutlaka Max 3 saat kalın hamama da sonra o haftayı değerlendirin ama adettinize yakın gidin sonra adet olun ve o hafta hep değerlendirin
prensesssannesi Deniiibayyy enerjini yerim ben inandım şizofren olmadığına hahahhaha inşallah vardır canım çok erken daha da 😍🤣
birumut_ Deniiibayyy kız manyak bende gördüm de çizgi için erken değil mi be adetine 12 varmış ne zaman yumurtlama oldu ki ?
emmy06 Deniiibayyy özele sadece kan için de gidebilirsiniz tahlilleri genelde Max 2 saate çıkıyor özelde devlet gibi uzun sürmüyor