072021 Ben 6 ay önce kürtaj oldum o günden beri adetim hep düzensiz geliyor adet oluyorum ama her ay ya 24 günde ya 28 günde ya 31. Günde ya 33 günde bir oluyorum bur normal mi sizce
H_M_ 072021 banada böyle oldu canım ya hatta test yapıyordum hiç gecikmem olmuyordu diye testte pozitif çıkıyordu sonra adet oluyordm bende senin gibi 6 ay önce kürtaj oldum
Srp53 072021 bana da öyle olmuştu kürtajdan 8 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra hep düzenli geldi
Cnsmv 072021 benimde öyle oldu ilk 30 günde adetim başladı sonra 28-21 gün olarak 7ay devam etti sonra cok sükür hamile kalabildim doktor strese bağlı dedi bana
072021 H_M_ yok normal kaset test yaptım çok belli etmeyecek şekilde silik çıkıyordu adet olunca eşim diyor senin gozune öyle geliyor😅
H_M_ 072021 Ben yaptım böyle çıktı acaba yalancı pozitif mi diye sordum normalde erken gebelik yapıyordum yalancı çıkardı ilk defa bundan yaptm adetim yarın normalde
072021 H_M_ yok benim bu kadar belli değildi pozitif görünüyor tekrar bir test daha yapsaydın var gibi
072021 H_M_ ya benim 2 Kasım di 31 ekimde adet oldum normalde kanamam hep yoğun oluyor 5 gün sürüyor bundada ilk gün kanama oldu az geldi ertesi gün de azaldı bugundede kanamam yok normalde 5 gün oluyorum bundada 2 gün sürdü anlamadım ben
Limonlusodasever 072021 canım benim de böyle oldu 2 gün sürdü kesildi ben de adet sandım ama şüphelendim kan testi verdim hamileydim ve o adet sandığım kan yerleşme kanamasıymış. Senin de öyledir belki bence bugün acile gidip kan ver
072021 Cnsmv benim normalde adetim bugundu 2 gün önce oldum ama normalde 5 gün sürer kanamam ilk gün vardı yine azdı ikinci gün azaldı şuanda yok neden acaba normalde adet kanamalarim yoğun gelir