Ebrulicim Merhaba kizlar tüp bebek yaptırdım 10. Gün kan testim= 25 12 . Gün =14 transfer sonrası sadece estrofem bide lutinus diye fitil kullandım acaba az mi ilaç kullandım yetersiz mi acaba burdaki kişilerin daha fazla ilaç kullanmış benimki yetersiz mi gelmiş acaba bilenler yorumlarlarsa sevinirim.
ghostty Ebrulicim ben transfer olduğum günden beri folidoce, coraspin, progestan fitil, progestan iğne, oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım.genelde kan sulandırıcı falan mutlaka oluyor sizde neden böyle bilemedim.
betulmommy Ebrulicim bende hep öyle düşünüyodum ama alakası yok kişiye özel oluyor tüp bebek. Kan sulandırıcı iğne hic vurulmadım mesela hapınıda 6. Haftada kanamam olunca bıraktırmıştı doktor
Hicrettt Ebrulicim ben sadece progestan ve folik asit kullandım. Progestani da bebeğim 3 aylık olana kadar kullandım. Folik asit aynı şekilde ve beslenmeye çok çok dikkat ettim
Ecem0707 Ebrulicim ben kan sulandırıcı iğne progestan iğne progestan fitil crospin hap omegrav multibiyol estrofem ve bir ilaç daha kullanıyorum şu an ismini unuttum
Momtobegk Merhaba ben progestan fitil progestan iğne oksapar iğne folidoce ve coraspin kullanıyorum canım
Ebrulicim ghostty çoğu kişi dediğiniz ilaçları kullanmış bana neden vermedi acaba verse tutar miydi kafam karışık
tugbaaaa01 İlaç konusunda bende çok karmaşığım neye göre veriliyor anlamadım bana tedavinin başından itibaren sadece vitamin ve prolutex iğne verildi onun dışında hiç bir ilaç verilmedi
Ebrulicim tugbaaaa01 bende sizin gibi durumdayım neye göre verdiler bilmiyorum ilk denemem bilmiyorum da çoğu şeyi arştiriyorum
ghostty Ebrulicim ben herkese aynı iğne vs veriyorlar diye biliyordum. Siz hangi şehirdesiniz nerede tedavi oluyordunuz. Doktorunuza bu durumu ilettiniz mi neye göre tedavi uygulandıgı vs. Mutlaka mantıklı bir gerekçe vardır bizm bilmediğimiz.