Anneyim6 Hiç bir isim güzel gelmiyor kulağıma doğuma 5 hafta kaldı halen bulamadık 😞😩 sizde durumlar nedir hanımlar ?
yascdem Anneyim6 parla nida ben bunları beğeniyorum eğer kızsa bu gebeliğim ikisini koyacağım bence sizde koyabilirsiniz ♥️
Anneyim6 Nurseoz55 sağlıkla gelsin inşallah güzel isim arkadaşım da var 🙈 ben istiyorumki tanıdık kimsede olmasın
2kizannesi30 Anneyim6 vallahi ilk aden sena koyacaktımm. Sonra kur’an-ı kerim’den geçen isimlere baktı Zeynep Erva gördüm tamam dedim Bu Benim kızımın ismi Rabbim kalbime işledi Eşimin de aynı şekilde tamam senin istediğin olsun dedi yani bir hafta bayağı bayağı araştırdım çok tuhaf isimler vardı Ben bilmiyorum eski kafalıyım herhalde yeni isimleri adapte olamıyorum
Anneyim6 2kizannesi30 2kizannesi30 sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim 2. Kızımın ismi de erva asel 🥰
Kubar Anneyim6 haha benim cinsiyet bile belli değilken bir sürü isim belirledim😅 elanur, hümeyra, rüveyda. Musab, Ertuğrul, Ömer Asaf vs 😅
Anneyim6 Biyiklikedi ayy ne güzel kavuşmanıza çok az kalmış sağlıkla alın inşallah isimlerde çok güzel uyumlu olmuş güneş etlimin ismi bende beğeniyorum aslında ama işte olmayan birşey istiyorum akrabada falan 🙈
sari_papatyam Anneyim6 ben de karar veremedim hala beğendiğim isimler Sena Serra miray Neva bahar erva
Anneyim6 sari_papatyam miray kuzenim sena çok yakın arkadaşım koydu erva kızım bahar yiğenim var 🤣 çok kalabalığız herkes kapıyor güzelini bulunca
tkrekekk Anneyim6 Eşim bu gün Alara koyalım o halde dedi 🤭😊 ben de sevdim Alarayı . Dilara, Alara olabilir
Anneyim6 tkrekekk sağlıkla alın kucağınıza inşallah evet alara güzelmiş dilara çok var etrafımda ama alara pek duymadım teşkkür ederim
Cileklipizza Edum deniz ismini çok beğeniyordum eşim kurandan olsun dedi Ahsen koyduk ama hala denize sempatim var ismiyle büyüsün inşallah💕
Anneyim6 Edum güzel isim deniz unisex çok çok fazla var ben istiyorum ki pek duyulmamış kulağa hoş gelen birşey olsun 🙈
28nisan Anneyim6 Hafsa koyacağız bizde o kadar kararsız kalmıştık ki ama bunu duyar duymaz eşimde bende kızımızı yansıtıyor anlamı dedik. İnsalah nasip olursa Hafsa olacak
Anneyim6 28nisan inşllah sağ sağlim alırsınız kucağınıza evet hafsa bende beğendim aklımda kalanlardan biri
Smgcgr Anneyim6 ayy kızım olsun çok istemiştim eliz ada koyucaktım 🍀 ama oğlum oluyor Altan uraz olacak ismi