Birmelekanesii Kızlar 7 sınde cuma günü doğumum var sezeryan olacak lütfen bilgili anneler beni rahatlatsin çok korkuyorum 😞
dlraaclsz Birmelekanesii merhaba bende 3 Kasım pazartesi günü sezeryan olacağım ikinci gebeliğim yine de korku ve endişe var ikinciler de zor mu oluyor ilk sürecim zordu 😔
minikmmucizem Birmelekanesii korkma canım 2 yıl önce genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım şuan 36 haftayım 2.olucak ben ikinci yürümemde kendim kalkıp oturuyodum şartlamadım kendimi hiçbizaman lohusa piskolojisinede girmemiştim 😂 birde size tavsiyem doğumdan hemen sonra sade türk kahvesi içerseniz gaz çıkışı kolay oluyor
Annesii66 Birmelekanesii Allah yardımcın olsun korkma canım çabucak biter inşallah öyle korkulacak çok birşey yok 🙏
Birmelekanesii dlraaclsz ilk sezeryan miydi sizinki benim ilk normal oldı bu ıkıncı sezeryan sezeryan doğuma karsı bilgim yok ama kendi istedim ile olacam bilmiyorum çok da korku endıse war allah yardımcımız olsun🤲
baharr24 dlraaclsz Benimde 3 kasımda ikinci sezeryanım olacak Allah nasip ederse bende aşırı korkuyorum rabbim kurtarsın cümlemizi 🤲🏻🥺
dlraaclsz Birmelekanesii evet ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde zorunlu sezeryan oldum özelde bunda devlete gidiyorum orda olacak doğum nasipse ilk neyse devlet öyle yapıyormuş doğumu ilk doğumda sürecim biraz zor geçti açıkçası ikincide nasıl olur bilmiyorum sağlıkla kavuşalım inşallah Allah hepimizi kurtarsın kolaylıkla 🙏🏻
Meleekdincc Merhaba benimde ilk doğumum sezeryan şuan 22 haftalığım devlet hastanesi takipliyim ama doğum şu olur bu olur diye konuşmadık hiç ilk sezeryanı 4.5 sene önce olmuştum sizin kaç sene acaba iki sezeryan arası
dlraaclsz Meleekdincc merhaba şuan haftanız erken olduğu için ondan konuşmamışlardır son haftalarda konuşuluyor benim ilk sezeryanla bunun arasında 6 sene olcak
Birmelekanesii minikmmucizem çok endişe ediyorum ilk kez olacak oda genel mi olur belden mi Doktor hiçbir şey demedi bende akısına bıraktım artık çok sağol canım demeyeceğim kahveyi
dlraaclsz minikmmucizem normal doğum olmuyor canım ilk sezeryan olduğu için mecbur bu da sezeryan olacak
elifkorucu dlraaclsz Yanlış biliyorsunuz sezaryenden sonra normal doğum yapabilirsiniz üstelik 6 yıl geçti diyorsunuz sizin avantajınız daha çok. Ssvd diye geçiyor isterseniz bir araştırabilirsiniz
dlraaclsz elifkorucu mutlaka yapılıyordur ama devlet hastaneleri risk almıyormuş belki özele gitsem yaparlar normal doğum ama devlet hastanesinde ilk neyse öyle yapılıyormuş zaten gittiğimdede ameliyat için gün verildi
elifkorucu dlraaclsz Yapan devlet hastaneleri varmış bu arada nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama burda görmüştüm devlet hastanesinde ssvd yapanları