ipek-15 O kadar iyi anlıyorum ki benim bebeğim 4 defa girdi sadece 2 tanesi 1 haftaya yakındı sık sık girdi bir de insanların çıkacak daha kötüleri var demeleri oluyordu ama sana bir tavsiye vermek isterim ağlama ve üzülme dikişlerim ödemliydi akşama kadar küvöz kapısındaydım sezeryan olmuştum hatta o kadar zorlanmışım ki 7 ay oldu iç dikişlerim hala tam iyileşmemiş emzirmek için bir damla da olsa sütümü vereyim diye çabaladım o dönem insan kıyafetlerini kokluyor hemşirelere rica et ağız mendili götür bebişin bir kaç defa ağzını silsinler sütünü sağarken kokla beyin sinyal gönderiyormuş süt üretimi artıyormuş bizim hemşirelerimiz yapmıştı bana şapkasını vermişlerdi 2 gün de 1 yeni şapka götürüp eskisini alırdım bir arkadaşın bebişe şapka takmıyorlardı o ağız mendili vermişti işte belki işine yarar etkisini görürsün yeni aklıma geldi ne desem bilemiyorum teselli de verwmiyor insan vallahi çünkü biliyorum ki ne desem sen belki kızacaksın üzüleceksin hem lohusasın hem zor bir süreç geçiriyorsun Allah dayanma gücü versin