• Alışveriş
  • Bebişler hangi takımlı olucak aldınız mı formaları 😁🤰🏻💕🎈

Zeze03 merkez de kaliyoduk izinden izine 😣 akarcaya yakin 😁

Lcy bnm eşim dinarlı 😁 merkeze uzak

• Lcy bunu beğendi.

Lcy Doğuma gel 😁💕

• Lcy bunu yanıtladı.
    • Lcy bunu beğendi.

Zeze03 simdi burda doktoeum felan iyi ordakilerle bilmiyorum bide zor begeniyom hahahha en iyisi burda kalmak

11 gün sonra

Beşiktaşlı olacak en koyusundan hemde eli mahkum cocuğumun 😂 olmazsa babasından çekeceği var 🙄 arasıra diyorum gs li olsun adam çıldırıyor ya 😂😂

Kbrazcan ah bu fanatık babalar düğün şarkılarımız bile beşıktaş marşıydı😂Alıstım bende kartal ismine ☺Kız olsaydı güneş olacaktı bizimde

Başka seçeneği yok EsEsli olacak. Babası başkasına izin vermez 🤣🤣 Daha Bebek düşünmüyorken bile diyordu %50 anne %50 baba %100 EsEs yazan tulum alacağım diye🤣🤣

Zeze03 sormayın pazar günü ga store a 185 tl bayıldık bi eşortmn takımı bide kısa kollu tşrt takım aldık martta doğacağı için formayı seneye alcaz çünkü gelecek sezon sponsor değişebilir forma değişebilir çok önemli şeyler bunlar 🤣🤣🤣🤣🤣 bende ki forma hala 3 yıldızlı 🤗🙈🙈 ama çocuk olunca bnları düşündüğümüze inanamıyorum hele o prayı verdiğimize hiçç 👻👻👻

@Kbrazcan inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde gönlünüzden geçen olur 🙏😄

Zeze03 Anne baba fanatik Galatasaraylı olunca çocukda otomatik olarak Galatasaraylı tabi ☺💛❤💛❤ Forması hazır ☺

Oge çoçuk olunca işler değişiyor allah hayırlısıyla giydirmeye nasip etsin takımımız da şampiyon olsun inşallah 😁💕

• Oge bunu yanıtladı.
            • Oge bunu beğendi.