Zelis_ozdrgn Merveeeeeee01 Pazartesi günü görecemmm ama sanki aylar var gibi sabırsızlıkla bekliyorum 32 haftalık olcazz🫠
Merve_3300 Merveeeeeee01 diğer hafta içi gideceğim içimde kötü bir his var bundan kurtulamadım. Kızlad kaç haftalikken hissediliyor unutum gerçekten
sinem98 Merveeeeeee01 Şu an kesin bir şey diyemiyorum dedi. Haftaya cuma tekrar çağırdı. 38+1 oluyor o zaman Allahın izniyle. O an muayene edip söyleyecekmiş bakalıım heyecanla bekliyoruz 😅
Havin49_ Merveeeeeee01 valla yoldayız gidiyoruz bakalım durumları nasıl abisi ile gidiyoruz kardeşlerini görsün
Havin49_ Merveeeeeee01 çok şükür iyiler doktor detaylı ultrason ol şeker yüklemesi yap dedi ben şeker yüklemesi yapmayı düşünmediğimi söyledim sana kalmış ama ikiz yapsan iyi olur dedi
kubos_ Merveeeeeee01 bugün gördüm oğluşumuuu her şey yolunda çok şükür 36 haftalık olduk bugün. Sadece doktoruma çıkarken ne zaman kontrole geleyim dedim doğurmazsan 10 gün sonra gel dedi niye dedi😂😂
Merveeeeeee01 kubos_ valla bende öyle diyordum normalde bu hafta değil önümüzdeki hafta doğumum olacaktı p. Tesi doğuma gidiyorum 😅😅