pamuksekerinannesi Annesininkuzusu Size de geçmiş olsun.. İlaç vermemişti.. Bol su içmemi ve istirahat etmemi söylemişti.. Sancın artarsa gel tekrar bakar değerlendiririz dedi geçti çok şükür🙏 Size ilaç verdi mi peki?
Kizimolsun pamuksekerinannesi bende de enfeksiyon oluyo ikinci hamileligim oglumda da oldu bunda da hemde cok fazla ilac verdi doktor ictim bende cok sukur oglumda saglikli enfeksion icin aktardan kedi hindi nobet sekeri ve bi kac sey daha karisim yapiyorlar kirk gun sabh ac karnina aksam yatarken iciyorsun kesin cozum doktor bile soyledi ayrica zarari yok bebegide besler istersen enfeksiyona coZum olur ama kum dokmedim ben
pamuksekerinannesi Kizimolsun Enfeksyonda bana da ilaç vermişti tek kullanımlık suda çözünen.. İçtim geçti.. Ama sizin dediklerinizi söyleyim doktoruma bende içeyim Valla bu dönemde ne kadar korursak kendimizi o kadar iyi..😔
Annesininkuzusu pamuksekerinannesi Çok sancı çektim günde 3 lt su içtimde öyle geçti umarım tekrarlamaz
pamuksekerinannesi Annesininkuzusu Malesef ben hem enfeksiyon kaptığımda hemde kum döktüğümde çok sancı çektim.. Hatta Allah korusun bebek gidiyor diye ağladım.. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun İnşallahhh🙏
Sevgib Enfeksiyon başından beri var üzerine akciğer iltihabı ve damar hastalıkları tedavileri de cabası... hafta arayla serum ile tedavi yapılıyor .. enjeksiyonları hiç söylemeyeyim bile 🙈
pamuksekerinannesi Sevgib Sizde benim gibi zor bi hamilelik geçiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun.. Minnoşcuk kaç haftalık sizin?
Tunti pamuksekerinannesi Canım merhaba bende ilk 3 ayımda ağır derecede üşütmüştüm. 1 ay boyunca doktora gitmeyi reddedip evde ıhlamur pekmez vs ile idare etsem de 1 ay sonunda iltihabın ciğerlerime indiğini öğrendim ve mecbur antibiyotik kullandım 🙁 Neyse ki şuan oğluşum ve ben gayet sağlıklıyız.🙂
pamuksekerinannesi Tunti Merhabaaaa🙋🏻 Çok geçmiş olsun canım ya ben hiç inat etmiyorum sancı filan olunca gece saat kaç olursa olsun gidiyorum doktora ama ilaç içme konusunda bende inatlaşıyorum dayanamayacak raddeye gelince içiyorum ama yapmamak lazım aslında😞
elifbzdmr28 Tunti herkeste nişan gelmeyebiliyomus canım benim gelmedi direk kanamam başladı 39+1 de dogurdum
Tunti pamuksekerinannesi Evet canım doktorum da inat ederken bebeğe aslında daha çok zarar veriyorsun farkında olmadan demişti..
pamuksekerinannesi Tunti Bide hamileyken bağışıklığımız güçsüzleşiyormuş hemen mikrop kapabiliyomuşuz.. Doktorlar zaten kolay kolay ilaç vermiyor ama işte annelik iç güdüsü zarar vermemek için direniyoruz😂
ElifGecem Kronik böbrek hastalığı dediler sok oldum, ki hamilelik döneminden önce hiç bir şey anlamamıştım. Sonra enfeksiyon, tansiyon hastası oldum. Yani her şeyi yaşıyorum. Protein kaçağım yüksek 🤔 Sonra grip oldum sağlam bi gripti. Daha sayayım mı 🤔
pamuksekerinannesi ElifGecem Çok geçmiş olsun... E peki böbrek hastalığını hiç anlamadın mı yani şahsen benim de bazen ağrı vuruyor ama geçiyor diye üstüne düşmüyorum....? Benim ablamda hamilelikte tansiyon hastası oldu sıkı bir takip ve diyet gerekiyor ilaçta vermişti doktor... Allah hepimize yardım etsin bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde gelsin İnşallah..🙏🙏🙏
ElifGecem pamuksekerinannesi inşallah Can'ım yok anlaşılmıyor Tansiyon nedeniyle gittim ve böyle olduğu ortaya çıktı kronik olunca anlaşılmıyor da akut olduğunda agrı yapıyormuş