dilaradoyan Seyma123_ ter kesilmesin zaten atsın vücut, kokuyu engellemesi yeterli benim için. Deneyeceğim bunu teşekkürler 😍
Busranur_mnts dilaradoyan ozz deodorant krem karbonatlı kendş kokusu yok gibi lavanta yağlı o da uçuyor hiç ter kokusu olmuyo karbonatlı etkisiyle hafif beyazlık da veriyo zamanla
[silindi] dilaradoyan KESİNLİKLE )Rexona Clinical Protection) tonla marka kullandık ama değil bir gün bir kaç gün ter kokusu yok. Babam annem ablam abim eniştem kocam ben ailecek kullanıyoruz. Hemde yıllardır :) aşırı iyi ve güzel gece uyumadan önce sürüyorsunuz sonra tertermizsiniz
irmairma dilaradoyan ben yves rocher rollon aldım pembe kapaklı olandan çok memnun kaldım, temiz içerik paraben alüminyon falan yok
Busranur_mnts dilaradoyan trendyol ozz doğal deodorant krem aşırı memnunum asla ter kokusu olmuyor karbonatlı krem formunda lavanta kokulu ama sürdükten sonra kokusu kalmıyor Ya da isana deokrem o da çiçek kokulu
nusaiba Bence özellikle emzirme döneminde bu piyasadakileri kullanmayın. Normal zamanda da meme kanseri riski var içeriğindekilerden ötürü. Ben naturalive portakallıyı kullanıyorum. Gerçekten doğal olarak deneyip memnun kaldığım tek roll-on.
Havin49_ dilaradoyan ben kendi adıma söyliyim en azından doğumdan 3 ay sonraya kadar hergğn duş dedorant kullanmama rağmen ter kokuyordum ve utanıyordum oğlum emmeyi bıraktı ter kokusu yalan oldu
dilaradoyan Havin49_ biliyorum emzirme sonrası geçiyor. İkinci kızımı emziriyorum ilkinde de emzirme bitince geçmişti koku. Ama şu dönem için çok rahatsız oluyorum 😵💫