[silindi] Isimsiz6 zeytinyağlı patates yemeği yaptım Rıfat usulü 🤤🤤 yanına da kuskus yapıcam bir de salata 👌🏼
penbe_karisi Meltemanneolsun sulusunuda yapıyorum arada 😋😋 fasulyemi soganimi hafif zeytinyağında kavuruyorum 1 tane domates rendesi katıyorum kırmızı toz biber tuz atıp kapağını kapatiyorum yavaş yavaş kavruluyor ve çok lezzetli oluyorrr 😋😋😋denemelisin
Mutluluk_21 Konudan alakasız ama öğlen yemeği yiyormusunuz kızlar benim iki üç gündür iştahım azalmış sadece kahvaltı ve akşam yemeği bebeklerin gelişimini etkilermi biraz endişeliyim Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Havin49_ Mutluluk_21 ben öğlen kahvaltı yapıyorum akşam yemeğini de eşim gelince yiyorum oğlumda da böyleydi şuanki gebeliğimde de
Isimsiz6 Mutluluk_21 amin amin bende oyleyım ara ogunu yapmak zorunda hissediyorum kendimi sonuçta bir can tasıyorum vicdan azabı cekıyorum yemek degıl de meyve,kuruyemıs tarzı yapıyorum
nurssmom Mutluluk_21 öğlen yemeği yemiyorum ama 2 öğün beni kesmiyor kötü olanı yapıyorum gecede yiyorum 🤤
elifanne10 Mutluluk_21 Ben saat 1 2 gibi kahvaltı yapıyorum o da sırf birseyler yemek icin yoksa aramam ac olmuyorum bide aksam 7 gibi aksam yemeği yiyorum 11 gibi meyve sonra yatış benim
Mutluluk_21 Havin49_ siz Tecrübeli anneler daha iyi biliyorsunuz tabi ilk ve ikiz gebelik olduğu için endişeleniyoruz teşekkürler aydınlattığınız için
Mutluluk_21 Isimsiz6 afiyet şifa olsun ilk zamanlar böyle değildim grip olunca böyle oldum düzelirim inşallah