Bumah Kizlarrr ne yollar denedim canim anam sagolsun bana bu yontemi gosterdi artik hemen uyuyo ama uzun degil en azindan nefes alabiliyorum😀😻🤣🥰😅
Deletedmom_247 Bumah kız eski usul değil kii bu :d bizde hep böyle uyuturuz bebekleri. Ayrıca 2 oğlunuz da çok tatlı maşallah. Rabbim sizlere bağışlasın.
Havin49_ Bumah valla ben oğlumu 6 aya kadar kuamdak yaptım 6 aya kadar da yatırınca hep gözünü kapattım çok güzel yatıyordı
Bumah Deletedmom_247 haha ne bilem otomatik ana kucaklari falan var instegramda goruyom bebekler koyuldugu gibi uyuyo 😀 benimkinde ancak bu usul fayda etti
Havin49_ Bumah insan çok zorlanıyor Rabbşm yardım etsin cnm ben oğlumu büyüttüm sayılır uykusu fon oturdu yerine 16 aylık ve 5 aylık ikiz gebeyim sar başa olucak birax
Bumah Havin49_ ayy Allah yardimcimiz olsun hepimizin ben tekiyle maf oldum Allah sana guc kuvvet versin insallah🙏
Bumah tahamommy benim ki ilk 1 hafta dusman gibi davrandi herseferinde cagirdik gel oglum diye simdi lönk diye cocugun ustune atliyo ayaklarina yatiyo😀😀
tahamommy Bumah ahahah çok iyi bizim kedi eşimi çok seviyor, eşim varken 4ümüzde aynı odadayız bi sorun eşim çıksın hemen peşinden çıkıyor 🤣 inşallah alışır ya çok istiyorum birbirlerine sarılarak büyüsünler yoksa bebiş ayaklanınca çekeceği var
Bumah tahamommy haha eevet umarim tez vakitte alisir bizim digeriyle arasi pek yok kizim bebise bokmus gibi davraniyo da oglum iyi alisti baya bebwk aglayinca evde bagirmaya basliyo oda 😀😀