Gizemt5 Korku, heyecan,panik, strest her şey üst seviyede kızlar😂 özellikle korku o an nasıl olacak diye her an düşünmek nasıl aşıcaz bu durumu ya da aşamıcaz mı 🥲
Emlly Ayyy bizde de son 107 🙈🥰 bende bekleriyorummm son 99 yazmayı bi haftamız kaldı darisi bize artık😅
Gizemt5 Emlly 1 hafta öncesi bende öyleydimm 🥰 ama 2 haneli günleri düşünce bir korkmuyor da değilim 🫠
S-nur1 Benim de son 5-6 🥹❤️bu zamana kadar korkmuyordum ama neler yaşayacağım acaba diye düşünmekten de edemiyorum bir yandan da herkes doğuruyor ve geçiyor unutuyor bende unuturum katlanırım diyorum 😂sezeryan bu ara da benim dogum
Gizemt5 S-nur1 valla bende öyle diyorum acı eşiğim yüksektir ne olacak 1 saatin içinde her şey hallolur diyorum ama sonra bakıyorum vesveseler içimi dolduruyor 😂😂 daha diyorum bir dünya eksik var nasıl tamamlanacak şaka gibi 3 ay kalmış diyorum 😂
Gizemt5 S-nur1 inşallah sizde kolaylıkla atlatırsınız bu süreçi burada güzel hikayenizi paylaşırsınız 🌸
S-nur1 Gizemt5 hele benim acı eşiği felan hiç yüksek değil damar yolunda bile tansiyonum düşüyor valla Allah güç kuvvet versin 🤣😬
S-nur1 Gizemt5 Anestezi doktoruyla goruscem aşkım valla geneli istiyorum zaten benim taşikardim var büyük ihtimalle spinal olmaz daha kötü olurum genelin de sonrasından korkuyorum çok geç uyanırsam felan diye 🫣
Havin49_ Gizemt5 evet cnm bakalım daha erken gelmesin de 119 güne razıyız benim ikiz erken doğar diye korkuyorum biraz