Anneyim6 Edolf valla ben sabah kalktım ilk iş sağlık ocağına gittim böle böle dedim bana ilaç yazdı bu gece hiç uyanmadım güzelce uyudum magnezyum aldım burun sıpreyide yazdırmıştım kafayı yemek üzereydim gerçekten
Edolf Anneyim6 ay seninde mi burun çalışmıyor benimde hamile olduğumdan beri hiç çalışmıyor sağolsun😂 rahat doğumlarımız olsun inşallah 🙏
Ayseguls_baby Edolf canım şimdi doktor kontrolümden çıktım doktorum magnezyumu yatmadan önce içiyorsun değil mi diye sordu bir de akşam yürüyüşlerine devam dedi haberin olsun ❤️ doktorum çok iyi doçent kendisi
Edolf Ayseguls_baby bunu yeni öğrendim bugün mutlaka deneyeceğim gün içinde içiyordum ama onu yatmadan önce yapacağım umarım işe yarar çok teşekkür ederim 🙏
Edolf bahar8 ay çok az kalmış bebişininde seninde en sağlıklı olacağı en acısız olacağı çok kolay bir doğumun olsun inşallah 🙏
prensesssannesi Edolf ahhhh ahh canım sen yaşamıyon sadece onu benide illallah ettirmişti deli gbi yatakta bacak sallayıp duruyodum doğurduktan sonra öğrendimki magnezyum eksikliğinden oluyomuş keşke Doğurmadan öğrenseydim kalkıp buz gbi suya mı tutmadım amuda mı kalkmadım neler nelerrr 🥲
Edolf prensesssannesi ay evet illet bir şey gerçekten beni sinir eden aşırı saçma olması😂 magnezyum da kullanıyorum ama bunlar da hamileliğin cabası sanırım
prensesssannesi Edolf ahhhh ahh canım sen yaşamıyon sadece onu benide illallah ettirmişti deli gbi yatakta bacak sallayıp duruyodum doğurduktan sonra öğrendimki magnezyum eksikliğinden oluyomuş keşke Doğurmadan öğrenseydim kalkıp buz gbi suya mı tutmadım amuda mı kalkmadım neler nelerrr 🥲
Tivitininannesi Edolf amin canım hepimizin, ben mg baya uzun süredir içiyorum eğer bu iyi gelen haliyse bıraksam ne olurdu acaba, hele yanmaya bi çözüm bulmam lazım kafayı yiyecem daha bir ay var iyice arttı uyku yok gözlerimin altı siyah siyah gezmeye başladım
Ygzygt Bu sıkıntı bendede vardı bu yönteme denk gelmiştim bende baya ise yaradı bi deneyin isterseniz
Berlin Day&Night magnezyuma geçirdi beni doktorum,extramag kullanıyordum daha önce yetmemeye başlayınca buna geçtik çok iyi geldi doktorunuza sorun isterseniz
Dark34 Bendede aynısı oluyor bende yatağa yatınca bacak germe hareketleri yapıyorum bacak kasları yoruluyor ve hemen uyuya kalıyorum denemeni öneririm