yahya2024 babymom2026 Selamlar bende 16+5 teyim . Ama iki gün önce doktor hanım daha cook küçük diyip cinsiyetini göremeyiz dedi 🤔 merakla bekliyorum
28nisan babymom2026 gece uykusu yok gündüz de verimli uyunmuyor nasıl olacak bilmiyorum çok erken başladı uykusuzluklar :(
birerkekannesi__ babymom2026 20+5 teyim cayır cayır midem yanıyor gece uyutmuyor aşırı bel ağrım var :)
babymom2026 Admsarzu 17+0 iyiyim çok şükür insallah seninde geçer bir an önce ☺️ cinsiyetiniz nedir benimki erkek 💙
Elovee Bende 21 oldum canım. Nasıl geçiyor dersen psikolojik olarak b.k gibiyim. Heryerim ağrıyor🤭🤭🤭 Sağlıklı hamilelik diliyorum
babymom2026 Elovee çok geçmiş olsun 🙏rabbime şükür guzel hamilelik geçiriyorum ileride de sorun yaşamam insallah 🙏
babymom2026 zeh6363 Hissediyorum hafif hafif kayma gibi birde bazen özellikle karnımın alt taraflarında toplanıyor o zaman daha biraz belirgin hissediyorum siz peki ?
28nisan zeh6363 o durum bende de 2 gündür başladı 16+3 teyim bende. Herkeste genel oluyo demek ki :( nasıl geçecek bilmiyorum
Elovee babymom2026 inşallah canım benim magnezyumunu eksik etme benim hemen depolar tükeniyor o yüzden cok agri yasiyorum🤭
zeh6363 babymom2026 aynen hayırlısı sağlıklısı olsun bende merak içindeyim ya 11 gün var daha randevuya
yahya2024 ilkannelik1 bir kac gun önce gece cok cok hafif bir tekme gibi hissettim . Ama benim düşüncem miydi gerçekten hareket miydin emin değilim:/)