gizeemsahin Kızlar en son 24 eylülde adet oldum daha olmadım test yapsam çıkarmı varsa acaba 10 unda çatlama oldu
sudeli4 gizeemsahin Benm reglime 10 gün kala çıktı normal kaset test ile çok silikti ama vardı çizgi sonraki gün kan verdim orda da çıktı
bsraltnsy gizeemsahin kan testi kesin sonuc benim teste negatif kanda poztif cikti adetime 8 gun vardı ogrendigimde
beriii47_ gizeemsahin inşallah bu sefer çıkar kan ver en iyisi belki geç döllenme olabilir dün bir video çıktı doktoru takip ediyorum kadının kanda idrarda çıkmamış karnı agrıyınca gitmiş ultrasonda 5 aylık çıkmış
Elovee gizeemsahin çıkar o zaman canım. Benimde kanda çıkmamıştı bir kac gun sonra test yaptim evde testte çıkmıştı
gizeemsahin Elovee adetim şu 4 5 aydır çok düzenli tam 24 ünde oluyordum stresten desem 2 3 gün gecikir
sudeli4 gizeemsahin net tek çizgi gibi canm 24 Eylül son regl 24 elimde test yaptıysan aslında belli olması gerekmez mi ki bir kan mı versen bu testler yerine
gunesbaby gizeemsahin Ben 3 kez yapmıştım eylülde idrar testi, 3’ü de negatifti 😂 Grip olduğum için gittiğim doktorun beta almasıyla öğrendim gebe olduğumu 😂 Bence direkt kan ver ☺️ Hayırlı haberler inşallah ✨
duyqq semiii ne zaman gizeemsahin ay bende 22 Eylül oldum hala olmadım kan verim 6 gün önce negatif ama hala olmadım yükselir mi acaba ya