annesioo Bakalım bebiş nasıl , heyecanlıyım cinsiyeti söyler mi sizce ? Söylesin Allahım nolur ya amin 😁 Başka kimlerin görüş günü hadi beraber heyecanımızı paylaşalım 😍
aysegulk07 annesioo 14+2 yiz yarın sabah randevum geçen hafta cinsiyeti öğrenmiştim bu sefer kan sonucumu göstermeye gideceğim bebişi de görürüz hem 😍😍
Superisibeyza annesioo ayy benim de 14 haftada var bir hafta sonra söyleyecek cinsiyeti bana 12 de söylediii
annesioo Mavilim123 2 gün var aramızda bizde 00:00 itibariyle 14+1 olduk 🫠 Hepimiz için heyecanlı bi gün yarın , sizin kaçta randevunuz 😇
aysegulk07 annesioo erkekmiş bebişim erken gösterdi kendini 😍 inşallah sizde bugün öğrenirsiniz insan çok merak ediyor 😅
gzdeur Bende yarın gideceğim çok heyecanlıyım saglıkla gelsin , kese ilk haftalarda yuvarlak tı kız dediler bi yerde okudum bende kız bekliyorum bakalım şaşıracak mıyım 😄
annesioo gzdeur sizin ne kadarlık bebiş ? Evet genelde yuvarlak keseye kız fasülye keseye erkek diyorlar ama aksini iddia edende çok 😄 Bakalım ne söyleyecek doktorcuklar. Bizimde fasülye gibiydi mesela kesemiz bakalım görelim 😁
annesioo Superisibeyza ne dedi size 😇 Bizimde 13.’te gittik bu kontrol randevusu ama hiç bişiy söylemedi cinsiyet ile alakalı
ekncgdss annesioo biz bugün 12+6′yız bizim de pazartesi kontrol var belki netleşir🥲 11.haftada bakıldığında doktor bi erkek dedi sonra iki yatay çizgi var dudaklar da olabilir dedi emin olamadı bakalım belki bu sefer net bişey söyler çok heyecanlııı🥹🤎
annesioo ekncgdss ne güzel doktor o öyle 11 haftada çoğu tahmin yürütmez çünkü, umarım netleşir sizinde kontrol gününe kadar 🤲🏻🥰
annesioo neslihanataizi sağlıkla gelsin paşa 🥰 Bizim de kızmış çok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi 🥹😍