Kardii Melikebelo bende sancıyı deli gibi çekiyorum evde hastaneye gittiğimde sancı çıkmıyor deliriyorum
Melikebelo Kardii benim çıktı hatta doktorum her ihtimale karşı ciğer gelistici iğne vurdu riske atmamK için
Elifiniz Ben Almanya'da yaşıyorum ve öyle bir şey yok her kontrolümde doktor aşağıdan parmak sokar cubukla sarıysa normal kırmızıysa doğumun erken olcğnı söylerdi eskiden vajinismus oldğum için cok korkar kasardım sordum normal doğum yapabilirmiyim diye yapablrsin dedi ama çatımda dar.
Sonayyy Selim_Alparslan bnm de 34 haftalikkn nts ye alindm sancm cikti alttan bakildi 2 cm acilman var dediler eve gidince kanli gibi leke geldi tekrar hastaneye gttik o leke ugrastiklari icin gelmis sende de oyle olabilir
Selim_Alparslan Sonayyy merhaba kuzum doktordan geldim bende doktora söyledim muayeneden dolayı leke gelmiş dedi . 🥰 sancım çıkmadı rahimde kasılma yok bebişin keyfini bekleyeceğiz dedi 🙂
Selim_Alparslan busrasafak nişan değilmiş o kuzum doktor muayeneden dolayı lekelenme gelebiliyor dedi