Selim_Alparslan Kardii geçmiş olsun canım . Banada 23 Mart dedi doktorum normal bekliyoruz bakalım 37+4 olcaz bizde 👶🏼
Kardii Selim_Alparslan Teşekkür ederim canım benimde normal doğum pozisyonunda ama bişey demiyor doktorum o huyunu sevmiyorum sadece
Kardii Selim_Alparslan tühh acaba doktordan doktora mı değişiyor ki ilk hamileliğim oöunca bilmiyorum da
Melek2401 Kardii birdahaki gidişinde yapar muhtemelen bu gittiğinde söyler yapacağım diye sende ona göre hazırlıklı gidersin canım
Kardii Melek2401 bir dahaki gidişimde muhtemelen doğumum olacak 14 martta yani çünkü o tarihe gün verdi
busrasafak Selim_Alparslan oo cok iyi cikmis kuzum benim gecen cumartesi 3270 ti bu hafta diyet verdi doktorum ondan az aldik sanirim 😊
busrasafak Selim_Alparslan saglikla gelsinler de valla baska bisey istemiyorum tsh im yuksek cikti dahiliyeye gitcez saglikli olsun tek duam bu😊
Selim_Alparslan Kardii olsun sen ne istersen o olsun kuzum sen normal istediğini söyle eğer bir sıkıntı yoksa
Selim_Alparslan Kardii doktor değil ebe yaptı kuzum 😑 doktorum çok iyi ama ebe sanki cahil gibi geldi stajyer gibi yani sokuyor parmağını anlamıyor 2-3 dkka duruyor öyle 😑 gerçek iyi ebeler Doğuma gidiyor 40-45 yaşlarında
Selim_Alparslan busrasafak inşallah kuzum çok az kaldı çok heyecanlıyım ve korkuyorum da 🙂 inşallah sağlıklı doğarlar 🥰 geçmiş olsun kuzum
Selim_Alparslan busrasafak nişan değilmiş o kuzum doktor muayeneden dolayı lekelenme gelebiliyor dedi
Kardii Melikebelo bende sancıyı deli gibi çekiyorum evde hastaneye gittiğimde sancı çıkmıyor deliriyorum