MerveTaer Gittikçe yaklaşıyoruz nasıl gidiyor nasıl bebişler siz nasılsınız hafta olarak siz ve bebekleriniz kaç kilo aldınız
Zehra MerveTaer 35 haftalık oldum çok sıkıntılı gçyr Bebek dogum pozisyonu almş ondn dolayı kaburgalrm kırılck gibi hissediyorum mide yanması çok vr geceleri bebeğin hareketlrndn uyuymyrm bide tuvalet derdmz vr bide sancılrm vr say say bitmiyor ki ☺😂😂😂
Burcuk MerveTaer ara ara aşağı tarafta ağrı oluyor altına yapacak gibi olursun da hemen elin gider tutarsın ya öyle bi şey
Topikannesi MerveTaer ben MerveTaer 33 hafta 2 günlüğüm ve bebeğimin gelişimi geriden gidiyor dua edin inşallah bana .
Elifmyilmaz Zehra ben 32 deyim ters duruyor normal istiyorum doktorum 37 ye kadar belli olur dönebilir dedi acaba dönecek mi merak ediyorum 🤔 sizin kaçıncı haftada Doğum pozisyonu aldı ?
Tbrk MerveTaer evet bugun gittim her ihtimale gerci ciger gelistirici igne vurdu cnm. Yaticam biraz. Bi sknti yok ama
MerveTaer Tbrk anladım Rabbim sağlıkla kavuştursun tüm anneleri evlatlarına dinlenmene bak hiç birşey sağlıktan daha önemli değil
Dilaneymen Bende 32+5 günlük hamileyim 3 gün önce gitim doktora bebegim 1700gr bana göre biraz zayıf geldi suyumda fazla erken doğum riskim var ☹bendede ayaklarda aşırı ödem var o rahatsızlık veriyor
Tbrk Dilaneymen cnm bn 27+6 da gttm 1100du, 31+6 da bugun gittim 1900. Bir ayda 800 gram almis. Ama sut ceviz yemezdim onlari baya tuketmistim. Dene sende
Topikannesi Dilaneymen benim bebeğimde de gelişim geriliği var ama su ve kan akımlarıniyi dedi akciğer geliştirici iğne vuralım dedim . Sizede öyle bir şey dediler mi
Karakurt 31+ 5 te 2223 gramdı 23 mart Doğum gözüküyor çok korkuyorum kilolu olursa nasıl doğurcam diye hiç bilmiyorum ☹🤔
Burcuk Karakurt Canım ultrasonsaki kiloya çok bakma bence.. doğarken 3000 küsür diyorlar Bebek 2800 doğuyor
Dilaneymen Tbrk aslında ceviz baya tuketiyorum süt ürünlerinde peynir yiyorum süt içemiyorum inşallah son haftalar toparlar biraz bebisim😊
MerveTaer Dilaneymen günde sabah 2 yumurta ve 1 bardak süt muz ceviz portakal suyu bunlar bebeğe kilo aldıran besinler
Melekgrp 32+5 günlüğüz geceleri hic uyku yok ara ara kasiklarimda ağrılar oluyor canım cok acıyor bakalm biz nasil dogurucaz 🤔