Havin49_ Yusufunannesi_ eminim cnm tam 4 haftalıktı 101 değerle hatta dış gebelik olabilir dediler hami beta düşük olduğu için karnımdan baktı keseyi gördü doktor da ilk defa bu kadar düşük betayla kese görüyorum 6 haftalık mutlaka gel büyük ihtimalle gebesin deşd
Atiye2727 sehsed amin amin inşallah Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 🥲❤️❤️
Sevgidendi Atiye2727 ben ilk gittiğimde 4500 ‘tü keseyi görememişti doktor , 1 hafta sonra gittiğimde 35.000 lere çıkmıştı bu kez de kese vardı kalp atışı yoktu. Ben kalp atışını 8. Haftada duydum . Endişelenmeyin bence çok erken daha :)
bebeklerim__ Atiye2727 moralini bozma. Gec döllenme olmuştur. Gec görürsün belki. Ben ikisinde de geç döllenme olmustu. Ve 1500 uzeri kese gozukuyorngenelde
lmf26 Ben beta 1000 olduktan yaklaşık 5 gün sonra doktora gittim, tahminimce 5-6 bin civarıydı. 5+6 günlükken karından görünmüştü 🙏🏻
lmf26 teşekkür ederim inşallah sen de sağlıklı bi şekilde hem bebişi hem kalp sesini görüp duyarsın 🌸🫶🏻