Buseeeee66 sizi korkutmak istemem ama kendi yaşadığım doğumu anlatacağım , 2018 de neslihan hanım takipliydim , doğumdan 20 gün önce sanırım evde bayagı bir su aktı acile gittim yok yanlış anladınız ıdrardır denildi sonra normal muayeneye gittiğimde bebeğin suyunun azaldığını görüp 38. Haftamda hem damar yolu hem alttan fitil gibi bir şeyle normal doğumu başlattılar , tam 18 saat sancı çektim suni sancı, bagırdığımda ağladığımda ebeler azarlayıp durdu Allah’a havale ediyorum onları gerçekten . Yanımda ki yengem en son tartıştı ağrısı var ne demek bagırma sus falan diye , 18 saat üstüne 10 cm açıklığım oldu nöbetçi doktor geldi eliyle muayene etti mi kemiğimde sorun var bebeğin nabzı düşüyor acil sezeryan alacağız dedi sezeryana alındım nesliham hanım da güya muayene etti ama kemiği anlayamamış herhalde …! İki gelinimizde orda doğum yaptı birne benim gibi saatlerce suni verdiler beklettiler 10 saat sonra sezeryana aldılar diğeri 15 dk normal doğum yaptı ama genel olarak orda ebeler çok kötü , yan odalarsa 3 gündür bekleyen kişiler vardı açılması olsun diye