gulsahh52 Deletedmom_878 regl başlangıcından itibaren 11. Gun regl başlangıcım 15 Ekim yumurtlama gördüğüm tarih 25 Ekim 26 da catlama
Nur8893 Deletedmom_878 Allah gönlümüze göre versin hepimizin 🤲🏼 Ben bu ay ovülasyon da 26 ekimde pik gördüm 14. Günde o yüzden daha yeni geçti yumurtlama dönemi . Sen ovulasyonla takip ettin mi
arsesraa Deletedmom_878 benim bat 6 ama ben de geldim 🤭 Ovulasyon ile takip ettim 20 yumurtlama 21 gece çatlama oldu inşallah hepimiz güzel haberler alırız
mvlgnlr arsesraa benim de bat 6 ama 27-28 günde bir döndüm yumurtlamam da 20- Ekim de 22 Ekim de testlerde çıktı sizin ne gibi belirtileriniz var
Rmys9691 arsesraa aynı tarihte yumurtlamamız olmuş çatlama ile beraber beklenen regl 5 Kasım 30 günde bir oluyorum hadi hayırlısı :)
Nur8893 arsesraa Benimde öğrendikten sonra eylül ayında kanama başladı beta değerim düşmüştü geçen ayda adet oldum . Seninde ilk gebelik mi canım inşallah güzel sonuçlar alırız ❤️
hanimhanimcik arsesraa bende öyle oysaki 1 sene bu haberi beklemiştim çok üzüldüm. Hayırlısı olsun ne diyelim inşAllah en kısa zamanda tekrar olur🥲
Sss1947 Bat 10 kasık ağrım geçti sadece karnım ağrıyor ve midem çok kötü 3-4 gündür hersey bana kokuyor ama genelde öyle takıntılı biriyim belkide ondan
Sss1947 İlk gebeliğim plansızdı adet geçince test yapıp öğrenmiştim şimdi hep içimde hani zamansız zamansız her dakika test yapmak geliyor hani bir ihtimal çıkar diye ama psikolojik işte hergun test yapsam olur yani 🤭 ama daha bat 10 tabi
Deletedmom_878 Sss1947 haha bende aynı diğeri plansızdı düşük oldu 2 gün geçince yapmıştım bunda neler bekliyor bizi bakalım bende çok heyecanlıyım 😀
arsesraa Nur8893 evet canım benim de ilk olacak o yüzden bu kadar heyecanla bekliyorum ☺️ Aaa tamamen aynı olmuş bizim o zaman benim de öyleydi çünkü. Sonraki ay çok değerlendirme fırsatımız olmadı ben şehir dışındaydım yumurtlamadan önce bir gündü sadece ve tutmadı bu ay bakalım ne olacak ❤️
arsesraa mvlgnlr yumurtlamadan sonra kasıklarımda böyle batma gibi bi his oldu birkaç gün ama şu an bi belirtim yok arada kasıklarım ağrıyor ya da batma gibi oluyor, senin belirtin var mı canım
mvlgnlr arsesraa bu güne kadar çok yoktu sadece kasıklarımda çekme batma vardı kökü hassasiyeti ile ama şuan kasık ağrım gaz ve çok yoğun akıntım var göğüslerime de inanılmaz şişlik ve sızı girdi ama tabi bunlar adet öncesi de olabilir mi bilmiyorum sadece dünden beri sağ kasığmda çekme var
ygzmom Deletedmom_878 Deletedmom_878 benim de bat 7 kasım ilk defa ovulasyon ile takip ettim 24, 25 ekim yumurtlamaydı inşallah hepimiz beklediğimiz haberlere kavuşuruz 😍 her ay belirti aramaktan yoruldum kendimi dinlememeye karar verdim bu sefer
Ftmn123- Benimde bat 8 Kasımda fakat 26 Ekim’de day’s doctor erken gebelik testi yaptım da silik çizgi çıktı bakalım hayırlısı ama ilk 15 dakikada çıktı valla.
Ftmn123- ygzmom Valla 13 Ekim’de adet oldum 17 Ekimden beri ilişki var 26 Ekim’de de day’s doctor erken gebelik testi yaptım.