Deletedmom_878 Kızlar belirtileriniz var mı yumurtlamanızı nasıl hesapladınız toplaşın dedikodu yapalım biraz 🤭
Nur8893 Deletedmom_878 Benim bat 8 Ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım olursa ilk olucak inşallah 🥰
Deletedmom_878 kayraninannesiiii hayır yok henüz tuttu mu bilmiyorum yumurtlama günümü tam tahmin edemediğimi düşünüyorum ovülasyon testi kullanmadım bakalım ne olacak 😊
kayraninannesiiii Deletedmom_878 bende kullanmadım 7 sinde adet günü 24 yumurtlama günün gösteriyor uygulama ama. Bakalım bende bel agrısı var bitek
Deletedmom_878 Nur8893 bende mayısta düşük yaşadım inşallah olur birbirimizi haber edelim belirtiniz var mı
Nur8893 Deletedmom_878 Allah gönlümüze göre versin hepimizin 🤲🏼 Ben bu ay ovülasyon da 26 ekimde pik gördüm 14. Günde o yüzden daha yeni geçti yumurtlama dönemi . Sen ovulasyonla takip ettin mi
zeyzey1704 Deletedmom_878 kızlar benım son adet tarihim 5 Ekim bugün lekenlemem oldu daha bir hafta var adetıme test yaptım erken gebelık ama çıkmadı sızce olumsuzluga kapılmalı mıyım
tugceelmas Deletedmom_878 benimde son regl 5 Ekim yumurtlama ve birliktelik 19 Ekim bat 2 5 Kasım 22 sinden beri sık idrar karın kaşık ağrııs arada bulantı sabah idrar test negatif ama