ysmnsen Kızlar hatayda detaylı ultrasona kime gittiniz memnun kaldınız mı birde fiyat olarak yazar mısınız 💖
Zeynep248 ysmnsen kesinlikle Selahattin mısırlıoğlu. depremden sonra kliniği İskenderun’da diye duydum :) çok dikkatli ilgili gözünüz kapalı güvenilirsiniz
Momm2bee ysmnsen ben Arif güngören’e gittim kendisi ilgili bilgili bir doktor dalinda da basarili bir Prof özel klinigi var Antakya’da 4.500₺ nakit aliyor
baydibay Ben bugün Antakya devlet hastanesine gideceğim çıkınca haber veririm nasıl olduğunu , özel doktorumda Arif Güngöreni tavsiye etmişti devlette bulamasaydım ona gidecektim
ysmnsen baydibay randevu aldın mı peki ben alamadım randevuyu ya Randevusuz bakmıyoruz diye de almadı kadın
ysmnsen meltemerennn ben de gelişim Hastanesi’ne girdim çok kısa sürdü ya beni çok tatmin etmedi açıkçası
angele ysmnsen İmkanınız varsa Arif Güngören’e gidin Antakya da en iyi doktor bence. Bu arada sizi takip eden doktorunuz kim
baydibay ysmnsen evet aldım önce devlette kadın doğum polikliniğinden yeşil alan açtılar . İlk randevu bulamadım sonra hastane arayıp randevu verdi
meltemerennn ysmnsen Sinan bey detaylı ultrasona bak ysmnsen bende Sinan hocaya gidiyorum memnun musunuz
meltemerennn ysmnsen hatırlamıyorum ama sürdü yani iyice baktılar hatta bebek uyuyordu hareket etsin diye uğraştı felan