nyra semsem150 teşekkürler. Enfeksiyon çok ciddi bir durum gebelikte. Eğer ters giden bir durum hissediyorsanız dr unuzdan yada acilden idrar tahlili isteyin
ecekoru 8+2 olduk ama nasıl olduk bide bana sorun 😂 bulantıdan ölmek üzereyim bu hamilelikten ziyade hayatta kalma mücadelesi benimki 🤦♀️😂
Gks_01 [silindi] yaa hayırlı olsun sizin de 🥹 hiç kanamanız falan oldu mu ? Bizim tüp bebek tedavisiyle oldu ama kendi haftamda birini bulmak iyi geldi ☺️
[silindi] Gks_01 hayır olmadı ayın 22 sinde randevu aldım muayene olucam o zaman kalp atışını duyarız diye düşünüyorum🥹🥰 kanama ilk oğlumda olmuştu ilaç kullanmıştım doktorun verdiğini Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💜🥹
aslioran Kızlar merhaba bende 7+1deyim. Haziranda doğacak inşallah. Haziranda doğan bebek için nasıl kıyafetler alınır nasıl giydirilir bilgisi deneyimi olan varsa yazabilir mi?
pamukayhn senaakck biz de 9+2 😅 yavaş yavaş bulantılar da azalma var ama gün gün değişiyor bilemiyorum
kuloglu 10+5 olduk biz de, haftaya fetal dna için kan vereceğim. Bulantılar azaldı ama hala günün büyük bir kısmını uyuyarak geçiriyorum 🫢
pamukayhn Aylinatm gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah kaçınca hafta da öğrendiniz ben çok merak ediyorum ☺️
Aylinatm pamukayhn erken öğrendik biraz pozisyonu güzeldi hatta eşim kendisi doktordan önce söyledi. 12.haftada öğrendik