sudeli4 pamukayhn helllooo csnımm tam şu an 6+5 im 2. Gebelik ve çok heyecanlıyım henüz kalp atışı duymadık perşembe randevum var umarım güzel haberler alırız
sudeli4 susirulosu bennn 🫣 gaz sıkışması yok ama gazlılık hali var 🫣 mide bunaltm sabahları ve yatarken çok oluyo Prilam verdi doktor sma çok yetersiz geliyo bulantıma 😢
nyra mesc aa öyle mi. Kalp atışı duydunuz mu? Geçen hafta Salı keseyi gördük yarın da kalp atışı için randevumuz
nilosko_ susirulosu bende 6 haftalık benimde gece uykumdan uyandırıyordu doktor normal dedi dün gittim hafif kahverengi lekelenmem de vardı bu haftalarda olabilir dedi
susirulosu nilosko_ hafta sonu acillik oldum öyle bir karın ağrım vardı ki. Şimdi biraz daha rahatım ama karnım hep şiş hep o kabız hissi 😔
semsem150 6+2den herkese selam kızlar 🌸 2 gün önce kalp atışını duyduk, bulantım hala yok ama bazen sarı akıntım oluyor doktor normal dedi yaşayan var mı ilk gebeliğim bazen endişeleniyorum enfeksiyon mu diye?
pamukayhn semsem150 normal canım benim ikinci gebeliğim 8 haftalık olduk yaklaşık 8 haftadır o sorun ben de var maalesef hiç hoş hissettirmiyor ama normal yani 😇
nyra semsem150 bende de bazen şeffaf bazen sarımtırak bi renkte oluyor geçen hafta idrar da bakteri 134 çıkmıştı tek kullanımlık şase verdi dr um hala devam mı ediyor diye endişeliydim dün acilden tahlil yaptırdım 1 çıktı çok şükür yokmuş normal demek ki akıntılar. 3.çocuğum olacak ama diğerlerinde bu kadar akıntı oluyo muydu hatırlamıyorum hiç
nilosko_ susirulosu siz kaç haftalıksınız, bana dışardan yemek yememek, atlet gitmek ve magnezyumlu soda çok iyi geldi
susirulosu nilosko_ 6+1 haftalık henüz. Evet aslında doğru olabilir haftasonu dışardan yemiştim 2 gün de
semsem150 nilosko_ yok canım ilk üstten denedi olmayınca alttan duydu, hatta erken çağırdığını söyledi bir kaç gün önce gelseydin muhtemelen duymazdık dedi. Hala erken olabilir biz de zar zor duyduk 🙏
semsem150 nyra geçmiş olsun çok şükür bir şey çıkmamış, insan endişeleniyor enfeksiyon mu oldum diye. Benimki de söylemesi ayıp sarı ve sümük gibi, doktor normal kan gelmediği sürece sıkıntı yok dedi ama 🤷🏻♀️
nyra semsem150 teşekkürler. Enfeksiyon çok ciddi bir durum gebelikte. Eğer ters giden bir durum hissediyorsanız dr unuzdan yada acilden idrar tahlili isteyin
[silindi] pamukayhn 5+2 😍 2. Gebeliğim. oğlum 3 yaşında onda hiç Böyle mide bulantısı yaşamamıştım. Yorgunluk uyku hali uykuda bel ağrısı yaşıyorum iştahım açılacak gibi duruyor geceleri boş durmuyorum ☺️🤣
pamukayhn [silindi] sanırım belirtilerimiz aynı sizinle benimde aynı durumlar yaşındı oğlumda daha sakin bir gebelik geçirdim ama şuan sürekli bulantı yorgunluk ve açlık hissediyorum iştahım çok açık bir de bulantı olmasa ☺️