Mlssa HaticeCosgun Canım biz eşimle hatta bütün aile erkek hissettik rüyamda erkek gördüm takvimler falan hep erkek😃 Bir gördükki bizim minnoş bir prensesmiş😃 içine doğan bazen olmuyor ama umarım Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻❤️
Nusema25 HaticeCosgun bnde ruyamda oglan bebek dogurdugumu gordum kozi cok istiryorum 16 haftayken hic bisey soylemedi goremedi sali gitcem icime kiz doguyor😊
Merve2332 Kız hissettim , rüyamda kız gördüm , belirtilerde kızdı ve doktor kız olduğunu söyledi seninde hissettiğin çıkar 🎀
23Zumra Mzgn01 ya ben dun gece itibariyle hiss etmeye basladim 😍 oyle guzel ki Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah
Minikkalbimm Bende hep erkek hissettim, doktor 12. Haftada kıza benziyor dedi hep dedim ki yanlış gördü erkek bence iki kere rüyamda gördüm erkek bebek hep oğlum diye sevdim ve nihayet geçtiğimiz cuma öğrendim ki kızmış 😂😂olsun şimdi de kızım diye seviyorum olsun da hiç farketmez 💁❣️😍
Bebekim123 Kesinlikle anneler hissediyor bana da herkes erkek diyordu sadece ben o kadar emindim ki kız olduğuna kesinlikle kız eminin kız diyordum ve 21. haftada detaylıda öğrendim ki premsesim bal pamuğum geliyor 😍Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin babasının sesi ile tekmeleriyle çoşkusunu gösteren bir kızım var şimdi 😍💃🏻
Serays Bebekim123 ben de ilk bebeğimde inanılmaz hissettim hamile olduğum öğrendiğim an pembe tütü aldım herkese Zeynep geliyor diye haber verdim ve iddaya girdim 2 tüm altın kazandım kızım oldu. Şu an 2. Gebeliğim aynı şekilde erkek hissettim rüyalarım vs. Karnımı hep oğlum diye sevdim sadece erkek ismi düşündüm sonuç Kız. Yani her zaman tutmuyor hisler
SNU HaticeCosgun Ben hissetmiştim canım hatta karnıma düşmeden önce bile🙈😍 herkes belirtiler kız diyordu aşerme bulantı vs. Ultrasonda da göstermedi kendini kesin kız dediler bende erkek olduğundan çok emindim baştan beri veee oğluşum oluyor🤗😍💙
Sosyolog HaticeCosgun benim canım hep erkek hissettim rüyalarımda hep erkek çocuğuydu kızım diyesim gelmiyordu ama oğlumda demedim kız olursa bana kızmasın diye:)) 17 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik kesin mi diye sorduğumda yüzde yüz dedi yani hisler çıkıyor
Serays HaticeCosgun hep erkek hissettim çin takvimi ,ikili test, karbonat testi,yüzük testi hepsi erkek . 12. Haftada da doktorum erkeğe benziyor deyince dedim ben zaten hislerimde yanılmam . 22. Haftadayım sonuç %100 KIZ 😅