dalyaluna35 Lavin08 evet iyi ki yapmışım yoksa kaçırabilirdim bakalım degerlendirdik 1 kurtajim var kurtajdan sonra ilk denememiz artik adeti beklicem 😌
Lavin08 dalyaluna35 bugun yaptigini at kuzum bende yapcam birazdan atarim degerlendiririz bu posta atarsin olurmu
Deletedmom_787 dalyaluna35 benimde düşükten sonra ilk denemem 🥺 inşallah sağlıkla tutunur bebişlerimiz
dalyaluna35 samaa_ 3-4 kasım, aslinda ben o markanın oldugunu unutmuşum evde şans eseri görünce gec vakitti ama yapayim dedim 22.40 olarak yaptim duzen bozulmasın diye de ertesi gun yine ayni saatte yaptım bugun o markadan son kaldi 22.40ta sonuncuyu kullanicam
samaa_ dalyaluna35 gece vakti lh seviyyesi artiyor. En iyisi gunduz yapmak ama evet 5 kasim da catlamis
dalyaluna35 Lavin08 tamam kuzum 17.30da yaptığım fotoda var bi yarim saat sonra diger markayı yapıp onla birlikte atayim 😌
dalyaluna35 samaa_ yaa 😕 iste cekmecede şans eseri gordum son 3 tane kalmis farkli markadan oyle olunca dayanamadim hemen denedim haliyle gec oldu ama diğerlerini hep işten gelir gelmez yaptim 17.30 gibi
dalyaluna35 samaa_ evet kuzum daha doğrusu 2-3-4-5 tarihlerinde 1er kere oldu bakalım artık takdiri ilahi nasip, kurtajim var kurtaj sonrasi ilk deneme hemen tutar mi bilemiyorum o yuzden 😌
Lavin08 @Zarifokur @samaa_ @dalyaluna35 @Deletedmom_787 Kizlar kafam karisti aksamki soluklasmis çatlama oldumuki
samaa_ Lavin08 saat kacta yaptin? Canim benim bugun zaten pik degildi sende dikkatle bak sabah yaptigina t cizgisi bir tik daha silik korkma bu gece iliski yap yarin yine test yap ama yarin bence pik olucak
dalyaluna35 samaa_ amiiinn hepimize saglikli hayırlı haberler almayı diliyorum saglikli hayirli kolay bir gebelik geçirip doğurmayı hayirli imanlı saglikli ve guzel ahlaklı evlatlara sahip olmak nasip olsun insallah 🙏🥹