Deletedmom_787 Lavin08 canım pik gibi duruyor belki yarına daha koyu olabilir ama riske atma bugünü ve önümüzdeki 2 günü muhakkak değerlendir bence 😘
Busraaaakkk Lavin08 Yarına pik olur gibi geldi bana belki akşam bile olabilir testi tekrarla derim. Bugünü de es geçme bu arada
Lavin08 Deletedmom_787 bisey sorcam canim catlama gunu iliski kesin olmasi gerekiyormu havuc catlama gunumu yenmesi gerekiyor
Deletedmom_787 Lavin08 evet çatlama günü yiyebilirsin ilişki olursa çok iyi olur diğer Günlerde ihtimal var ama en yüksek çatlama günü
Deletedmom_787 dalyaluna35 hiçbir şey olmaz olumsuz düşünme nasipte varsa her türlü olur canım havuç sadece çatlamaya yardımcı oluyor
dalyaluna35 samaa_ 3-4 kasım, aslinda ben o markanın oldugunu unutmuşum evde şans eseri görünce gec vakitti ama yapayim dedim 22.40 olarak yaptim duzen bozulmasın diye de ertesi gun yine ayni saatte yaptım bugun o markadan son kaldi 22.40ta sonuncuyu kullanicam
Deletedmom_787 Lavin08 rica ederim canım ne demek 💕 benim bat 15 kasım canım 1 kasımda çatlama oldu pik günü çatlama ve çatlamadan sonraki günü değerlendirdik inşallah tutmuştur 🥺 14 ekimde düşük yaptım müjdeli habere ihtiyacımız var 🥺