Merve_3300 tembelkiz yeni uyuyan bebek beni bekleyen. Ev işleri kalça ağrım. Karnım aç midem alt üst uyku desen zirvede. Büyük bir ikilemdeyim şuan😅
Jrnfudjrjr tembelkiz 33+1 miğde yanması hamilelikten soğuttu artık birşeyler yemeye korkak oldum uzansam kusmuk geliyor otursam ekşilik kaynıyor gibi geceleri yatakta ağlıyorum artık böyle geçiyo günler
bebeklerim__ tembelkiz sigara böreği sariyordum o ara bebe kalkti onu sallıyorum orası oyle kaldi .. uykum var uyumak istiyorum ama canim kahve içmek de istiyor 😪
[silindi] tembelkiz kızımı uyutmaya çalışırken deprem oldu, insanlar sokağa çıkmışlar bir adam ALLAAAHHHH diye bağırdı kızım korktu anca uyudu. Eşim kayınvalideme gitti deprem oldu diye, ben de inşallah bi kahve içicem.
tembelkiz Merve_3300 ya bu yemek konusu bende de çok sıkıntı yemek yemeden yatağa giremiyorum sabah olmuyor sonra 😂😂😂 ev işi hiç bitmez kendi yorup ağrını daha çok tetikleme
tembelkiz Jrnfudjrjr yaaa kıyamam sana hepsi geçecek canım daha zor günler seni bekliyor hele dur 😂😂😂😂😂😂
gecegunesim Jrnfudjrjr bende aynı durumdayım. Napıcaz böyle.. 3 gundur ilalalh ettim. Bu nasıl mide yanması , bulantı yapıyor bide istifra edip duruyorum. İlk 3 ay atlattım demiştim 34 de tekrar başladı😕😕😕
tembelkiz bebeklerim__ kahveyi unut bu saatte kahve içersen dipçik gibi olursun yarın ağlarsın sonra 😂😂😂😂
Merve_3300 tembelkiz evi temizlemeye kadınlar gelecek önden mecbur yıkanarak kaldırılacak şeyler var heryer heryerde. Kimseden yardım da isteyemiyorum 🫠
tembelkiz Merve_3300 ahhh bizdeki bu seyit onbaşılık bende kimseden yardım alamıyorum canım çıkıyor ama yinede bir el atın demiyorum.
Merve_3300 tembelkiz Başıma kakarlar diye😂 yukarsa gorumcem var az çok istesem gelir de aman bir şey olur 2 gun sonra ben hamileyken yardım etmiştim der hiç uğraşamam
tembelkiz [silindi] kayınvaliden tek mi ne alaka gitti. Ben çok hissetmedim İstanbul çok sallanmadı. Ama yinede korktuk Allah göstermesin bir daha
[silindi] tembelkiz evet aşkım tek ve yaşlı. Öyle olunca bi gidip göreyim dedi. Eskişehir çok sallandı ya insanlar sokaklara döküldü. Amin Allahım yere göğe sakinlik versin 🙏🏼
only tembelkiz İzmir inanılmaz sallandı gece oğlumu kaptığımız gibi çiflige koştuk tekrar yaşamayalım inşallah
tembelkiz bebeklerim__ bebeğim çok huysuzdu bu gece derin uykuya daha yeni geçti. Ben ruh gibiyim şuan 😂 daha da uyuyamam