Havin49_ Kızlar hissetiniz mi depremi biz çok kötü salandık İstanbuldayız Rabbşm bu havada insanların yarışmacısı olsun tıkılan binalar varmış malesef sizler iyisinizdir inşallah
Rusapolat Havin49_ ben başım dönüyor sandım da sonra sert vurunca anladım. Kısa çaplı kalp krizi geçirtmedi değil tabi
Havin49_ Rusapolat balla bemde baya hisettim oğlumu alıp koştum eşimin yanına malesef arabamız olmadığı için yağmur çok yağıyor çıkamadık dışarı
Havin49_ haticecankut dikkat edin lütfen üstler giyinik yatalım burası çok soğuk yağmurlu ve rüzgarlı Rabbşm yardım etsin
Havin49_ 3babylovep valla dikkatli olmak lazım üstler giyili ve çantalar hazır olmalı ben oğluma çanta hazırladım bile
Cakalllsebahat-0 Havin49_ bursa baya salladı korktum çok sarstı yatarken yakalandım 40 haftalıgım sancı tutuypr arada dogurtacak benı deprem
Havin49_ Cakalllsebahat-0 dikkat et cnm benim korkak a sakın ama çok dikkatli ol kendine ve bebişe dikkat et
Havin49_ Bus-ra590 Balıkesir de cnm tv de söylenmiyor şuanlık ama yıkılan bina olduğunu TRT spikeri söyledi
Havin49_ Eres26 dikkat edelim deprem çantaları kapının yanında hazır olsun çocuklar a ve kendinize çok dikkat edin
Havin49_ tkrk dikkat edin cnm malesef arabamız yok ve şuan acayip yağmur ve rüzgar var oğlum yeni hastalık atlattı çıkamıyoruz da