Svvv Kızlar 5 haftalık hamileyim acayip derecede midem ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı ne geçirir maden suyu falan da pek fayda etmiyor
Svvv glnzkrkmz bende de tam tersi yemek yedikçe ağrıyor yemesem bulanıyor 🤦♀️ Allah yardımcımız olsun
Svvv mrymslmn06 canım 10+5 deyim vallahi hiçbir çözüm bulamadım günde 4 kere prilam içiyorum yine de bana mısın demiyor çok zorr inan ne zaman geçer merak içindeyim sabretmekten başka bi şey bulamadım
vanilya_kokusu_ Svvv ben prilam i içinc e midem ağrıyor du çok şükür bıraktım artık içmeyi 23 haftalık olduk
mrymslmn06 vanilya_kokusu_ Svvv inanki dayanamıyorum ne yesem ne içsem daha çok ağrıtıyor allahım yardımcımız olsun ilkkez böyle birşeyle karşılaşıyorum ikinci gebeliğim daha çok yeni ama beni aşırı mahvetti zorsunuyorum bazen 🥺😢
Svvv mrymslmn06 aynen bende aynı durumdayım ilk hamileliğim bu kadar zor değildi oturup ağlıyorum bazenn🥲
vanilya_kokusu_ mrymslmn06 valla ilk gebelikte ben öyle değildim bu ne ya Allah’ım afet aşırı zorluyor artık zaman geçsin diye dua ediyorum sürekli midede bir rahatsızlık halsizlik yorgunluk off😩 23 haftalık oldum inşallah artık bundan sonra su gibi geçer