Ed53746 Kızlar selam Bat 2 Kasım bugün DPO sabah test yaptım negatifti, regle 6 gün var ama aşırı şekilde regl belirtilerim fazlalaştı
busraomerrt Benim bat 2 Kasım bugün test yaptım çokkk silik çıktı böyle görmek bile zor birnkac gün sonra tekrar denicem. Sol kasıkta batma var benim bir haftadır bide çok başım ağrıyor Ed53746
bsglll Benim de bat 3 Kasım. Kasıklarımda ara ara kendini belli eden ağrım oluyor ama korkuyorum yine adet olucam diye
busraomerrt Miracle_1 hayır canım henüz bişey yok ilk gebelikte adet günümde yerleşme kanamam olmuştu
busraomerrt Miracle_1 tam adet gunumdu canım şüphelenip gidip test almıştık pozitif çıkmıştı haftasonuydu hatta pazartesi kan vermistim 187 çıkmıştı beta
Ed53746 busraomerrt aa evet şimdi fark ettim okumamışım o kısmı inşallah bu ay olur herpimizin🥹 Beklemek çok zor
Gamzeyt Benim de bat 2 Kasım 4-5 gün önce göğüslerim aşırı ağrıyordu şimdi kesldi ağrı geçen ay da böyle oldum arkasına Regl olmuştım 😅 şimdi ne neyin belirtisi anlamıyorum Regl belirtileriyle herşey aynı olunca maalesef