bilgedenizokaribal ozklay ben tam 15. Haftada öğrenmiştim. Muayeneye 15-20 dk kala bi tane çikolata yedim bebiş kıpır kıpırdı. İnşallah öğrenirsiniz. Sağlıkla gelsin
tasu Çok teşekkür ederim allah razı olsun sizde sağlıkla kucağınıza almayı allah nasip etsin 16 haftalık benim
anneolmakisteyenben77 ozklay benim 16. Haftada belli oldu öncesinde tahmin ettiler ama net değil dediler söylemediler
ozklay anneolmakisteyenben77 Cinsiyeti ne bebisinizin, tahmin dedikleri mi çıktı? 🌸 Sağlıkla büyüsün inşallah 🥰
anneolmakisteyenben77 ozklay kız bebek evet tahminleri çıktı teşekkür ederim sizinde sağlıkla büyüsün 😊🌸
ozklay anneolmakisteyenben77 Ayy ne güzel, dua edin lütfen ben de öğreneyim dönmedi sırtını gösterdi hep benim gizemli çocuğum 🤭 teşekkür ederim 🤗🥰
anneolmakisteyenben77 ozklay olur ederim randevudan önce bol bol yürüyüş yap merdiven çık o da işe yarıyor hareketleniyor bebis
Zeynepefem ozklay ben 14 te öğrendim karnımda açtı hicbişey de yememiştim özel bişey yapmadım yani🌼 bebegin pozisyonu uygunsa öğrenirsiniz
ozklay Zeynepefem Maşallah,cinsiyeti ne bebişinizin. Sağlıkla alın kucağınıza 🥰benimki sırtını döndü göstermedi. 🤭
ozklay Zeynepefem Oyy, Allah ömrünü uzun eylesin, hayırlı evlat olsunlar inşallah 🥰 inşallah ben teşekkür ederim 🌸