Senanrr11 ozklay merhaba bende geçen cuma 14+5 iken devlete gittim doktor tahminde bulundu erkeğe benzetti bir sonraki kontrolde netleşir dedi . Doktordan doktora değişiyor. Biraz ısrar ederseniz söyleyebilir
ebobel ozklay cihazlar yeni ve doktorda iyiyse tabi ki tahminde bulunur ama bazen bebişler göstermiyor vişne suyu ve çikolata iyi geliyormuş hareketli olmalarına
ozklay ebobel Evet ilgiliyse şanslıyım 🤭 bazıları içerde hasta varken toparlanmadan diğerine bakıyor. Vişne sevmem ama bebişi görmek için değer 🫣 teşekkür ederim cevabınız için ♥️
ozklay Bebekkuzu Sonucu aktarıyorum 😂🤭bebegin hep sırtı dönüktü, doktor sağolsun çok uğraştı dönsün diye ama nafile 🫣♥️
Fuunndaaa ozklay ben tıp fakültesinde perinatoloji uzmanına gittim 12. Haftada söyledi bana cinsiyetleri onların cihazları daha iyi olduğu için söylüyorlar öncesinde devlete gittim cihazın yetersiz olduğunu ilerleyen haftalarda net görebileceğini söylemişti doktor
ozklay Fuunndaaa Evet oradaki cihazlar devlete oranla daha iyiymiş bugün doktorum da aynısını söyledi, benim ki nazlı çıktı gostermedi perinatoloji de %80 kız ihtimali vermişti. Siz de ne demişti perinatoloji peki cinsiyet için 🌸
ozklay Bebekkuzu Ayy yemin ederim içim kıpır kıpır gittim, zort olarak döndüm 😂😂17. Haftan da gel döner dedi 🙄
ozklay babymom2026 Hay maşallah, sağlıkla gelsin 🌸♥️ Benim ki nazlı çıktı sadece sırtını gorebildik 🤭
ozklay babymom2026 Ahahah erkeklerin özgüveni doğmadan başlıyor 🤭 maşallah paşaya, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ♥️🌸
ozklay Fuunndaaa Maşallahh, sağlıkla gelsinler inşallah 🌸 Devlet mi söyledi size 12. Hafta da yoksa perinatoloji mi acaba 😊