ozklay Bebekkuzu Rüyaların gerçeği yansıttığın kanıtı diye buna derler valla. Seninle çok ortak yonlerimiz var cinsiyet konusunda, hele silik çizgiyle öğrenme bile, o kadar erken öğrenmişiz ki.. 🥹 Ayrıca fetal sonucunuzu merak ediyorummm 🌸
Bebekkuzu ozklay 🥺🥺🙏 ve ben öncesinde 2 kere düşük yapmıştım. 2. Düsügümden sonra bir kızım olacağına emindim. Arkadaşıma 9 haziranda yazmışım kızım olacak diye. 28 Temmuz da son adet tarihim. Öncesinde hissettim kızımı🙏❤️ öğrenince yazarım inşallah 🥺❤️🙏 sağlıcakla olsunlar da önemlisi o ❤️
Rumsamut ozklay Ben 15. Haftamdayım canım. Açıkcası hep bi oğlum olacak diye hissediyodum ama rüyamda anne ben kızım bana kız elbiseleri al diyordu artık kız olduğuna inanıyorum sanırım😂 Haftaya cinsiyet öğrenmeye gideceğim. Devlette 16-17.haftalarda bakılıyormuş
ozklay Rumsamut Ahah rüya da trip atan bebiş miiii 🤭 Hadi hayırlısı olsun, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏼♥️ Unutulmazsak cinsiyetini öğrendiğiniz de buraya beklerim 🌸
Havin49_ ozklay ben 14 haftalık devlete ikili test için gittim baktı gördü de söylendi işte daha erken dedi iki gün sonra özele gittim yüzde yüz ikiside erkek dedi geçen devekt e yine gittim 18 haftalığım yüzde yüz erkek dediler 16 haftalık sorduğumda detaylı da öğrenirsin dedi başka doktor 18 haftalık söyledi doktordan doktora değişen bişey bence bide ben sormadan devlet 18 de ikiside erkek dedi
ozklay Havin49_ Evet bazı doktorlar şans işi oluyor, hayırlısı bakalım 🌸ikiz gebelik mi doğru mu anladım? Sağlıkla büyütün inşallah ♥️
ozklay Bebekkuzu Yaa melek annesisin demek, Allah cennetinde kavuştursun 🤲🏼 sağ salim doğsun, hayırlı evlat olsun inşallah. ♥️ Tabi kız da bizim oğlan da,bizim ki birazcık merak birazcıkkk 🤭🤏🏼👉🏼👈🏼
Bebekkuzu ozklay amin canım benim insallah ❤️❤️❤️🙏🙏 hayırlı yavrularımız olsun 🙏sonucunu öğrenince bekliyorum ❤️❤️
ozklay Bebekkuzu Sonucu aktarıyorum 😂🤭bebegin hep sırtı dönüktü, doktor sağolsun çok uğraştı dönsün diye ama nafile 🫣♥️
Deletedmom_297 ozklay erkek canım bana 10 haftamda asistan bir dr erkek dedi ama hem haftam küçüktü hemde kendi doktorum demediği üçin çok aldırış etmedim ama 17 de erkek olduğu netleşti
Deletedmom_297 ozklay yok hayır direk net erkek bu dedi çok belli falan dedi o doktoru görürsem tebrik edeceğim aslında çoğu doktor biliyor ama söylemiyor canım kürtaj için .
cennetmelegininannesi Bulantılarım neredeyse hiç yoktu enerjik ve cildim çok güzelleşti hep tatlı yedim hiç ekşi yiyemeden turşudan tiksindim anca tatlı istedi canım ilk kızım doğduğunda erkeğe benziyordu arkası erkek dendi ve burun kemiğinin üzeri yeşildi arkası erkek dendi ama hepsi hurafeymiş deneyimledim kızım oluyor..🌸 rüyamda kız bebek görmüştüm yengem kucağıma veriyordu üstelik ilk kızımda kusmaktan gebermiştim anca ekşi yedim hamileliğim çok zor çok ağır geçmişti
ozklay cennetmelegininannesi Hurafeler bir kenara dursun, rüya bu kadar etkili demek ki yukarı da bir arkadaşta rüyada gördüğünü söyledi. Sağlıkla büyüsünler inşallah ♥️ Benim ilk gebelik,ilk aylar da çok bulantı ve kusma oldu, su bile icemedim. Şu an bile suya alışamadım.
ozklay semiii İnşallah, söylemezlerse eğer doktorunuza cinsiyet tahmininiz var mı diye bir sorun derim😊 sağlıkla gelsin inşallah ♥️🌸